Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. szeptember 25., péntek

Holnap nyílt nap a Pongrácz-trolitelepen

Holnap reggel 9-től délután 5-ig nyílt nap lesz a BKV Zrt Pongrácz úti trolibusztelepén, ahova ha nem jön addig semmi közbe, én is menni fogok. Bővebben az eseményről a TOSZE oldalon olvashattok!

2009. szeptember 19., szombat

A pillanatnyi gondolatok megosztása - Twitter

Tegnap este NonóManóval együtt regisztráltuk magunkat Twitteren, ami korunk legjelentősebb mikroblogszolgáltatása, ha valaki nem tudná egyből, mi is az a Twitter. A Twitter magyarul "Csiripelő"-t jelent, ahol Tweet-eket, azaz "Csiripek"-et lehet írni, ami ott a blogbejegyzés megfelelője. Ez azonban a Bloggerrel ellenben oszttársaim körében is elég népszerű, a 36-os létszámú osztályból öten már rendszeresen ott lógunk, ketten pedig kicsit ritkábban, de azért ők is szoktak írni, de nem napi ~10-et, hanem csak kb félhetente 2-őt - 3-mat, bár azért az sem túl ritka.
Akit érdekel mindez, kattintson az alábbi linkek valamelyikére:
Twitter
Twitter Mobile
Twitter - Gothpaladinus
Twitter - NonóManó

Ja, és persze ne felejtsetek el követni is! Köszi! ;)

2009. szeptember 11., péntek

2009. szeptember 7., hétfő

Az első sulihét tizedikesként

Tyű, nyáron írtam legutóbb...eljárt egy kicsit az idő felettem. Na akkor jöjjön az első sulihétről (és persze a hétvégéről is egyben) a beszámolóm, kezdjük is így:
-Igazgatóváltás történt, így az évnyitón nagy taps és ujjongás fogadta az új igazgatónkat, Huszár Attilát, aki testnevelés tanárból lett igazgató, így én nem igazán ismerhettem tavaly meg, mindegy, meglátjuk, jobb lesz-e, mint a tavalyi, mostanra nyugdíjba küldött igazgatóasszonyunk, vagy nem.
-Ismét bővült egy tanulóval az osztályunk, Magyar Mónikával, aki Pestszentlőrincről érkezett közénk, és nagyon jól érzi magát köztünk, és már nagyon sokakat megismert ezalatt az egy hét alatt, úgyhogy ennek csak örülhetünk, mint ahogy annak is, hogy kilencedik végén senki nem bukott közülünk, így mi már 36-an vagyunk! Nem így végződött a béseknél: ketten-hárman is évet ismételnek közülük, így náluk létszámcsökkenés következett be!
-A gimnáziumnak, sőt még az általános iskolának is a legnagyobb része éppen ezt a hetet jelölte ki az osztálykirándulásokra; ma így a mi osztályunk is elment Dunapatajra, a Szelidi-tóhoz, én és még két-hárman viszont nem mentünk, így én a gimiben maradtam 4 órán át, a 11. A-sokkal töltöttem a mai napot, viszont holnap már csak és kizárólag a 10. B-seknél lehetek, hiszen gyakorlatilag az ÖSSZES gimnáziumi osztály most nyaral (vagy inkább őszül), így a 11. A is holnap reggel a 8:40-es vonattal már indul is Sopronba a Keletiből, és már csak a 9. A, és annak osztályfőnöke, illetve az igazgató + a helyettesek maradnak csak ránk, mert a tanárok is mentek a diákaikkal, mint az természetes: a 9. B is csak azért maradt itt, mert ők még az előző hét végén mentek el kirándulni, és ma már ismét "itthon" vannak.
-Ma és holnap a fenti indok miatt ismét lazítás van a suliban ülve, :) csak a nyílt hotspot hiányzik onnan :(
-Tegnapelőtt és tegnap Vasutasadam honlapjának nagy részét a kérésére lefordítottam angolra, igaz, még nem került fel a tárhelyére a frissített változat, de hamarosan az is fel fog kerülni, így remélhetőleg hamarosan nemzetközileg is közismert BVE-s oldallá válhat a portál! Szerintem megérte ;)
Lássunk is erről egy képek nélküli screenshotot, itt úgyis a szöveg a lényeg, a képek nem igazán:

-Na, kb ennyi...