Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2017. január 3., kedd

BÚÉK 2017 vlog!

Üdvözlök mindenkit a 2017-es évben!

Ahogy az elmúlt két hónapban említettem már itt a posztjaim között, jó ideje tervezgettem már, hogy videós blogolásba kezdek. Nos, Újévkor Újhegyen megtört a jég: élőben közvetítettem 11 percét a szilveszteri haveri csoporttalálkozónak és mindhárom nézőnek élőben, a felvétel alatt válaszoltam minden élő csetes írására, miközben a saját 2017-es évi terveim közül is részleteztem párat a videón. Úgy gondolom, hogy ez most egy jó alkalmat adott számomra ahhoz, hogy nekiálljak vlogger pályám gyakorlati megvalósításának.

Lesz még ilyen élő közvetítésem a hónapban, erről itt és az előző posztom óta újra aktívvá vált Facebook-fiókomon (ja, igen, 2016. November 30-a óta ismét elérhető vagyok ott is!) fogok konkrét időpontot/akár rögtönzést meghirdetni. Ahogyan ebben az újévi beköszöntésben, úgy az eljövő ilyen élő közvetítésekben is minden, a videó alatt felmerülő kérdésre választ fogok adni, tehát játszhatunk élő kérdezz-feleleket is, ha az kell - mindez majd kialakul.

Nem is szaporítanám tovább a szót; következzen tehát Gál Marcell első hivatalos, élőben közvetített vlogja! Jó szórakozást hozzá. :)