Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2007. május 9., szerda

Welcome

Hello, friends. I'm Marcell Gál from Budapest (Hungary). I'm 13 and a half years old. I am a student but I have a programmer friend, Kamil Toszek (Polish, 23 years old). I always help him with ideas, bug fixes. Oh, I can be found in Erkel Ferenc Általános Iskola és Gimnázium's 8 "C" class. I learn French but I learned English and German too. I like all computer and phone games, expect FPS. My favorite PC game is Spartan: Gates of Troy; which is a turn based strategy game. My favorite lessons are informatique, history, English and French.
2007.08.15.: Changes: Favorite PC Game: Tribal Trouble; which is a small, but very addictive RTS game. Favorite Website: http://www.myVIP.com/, which is a meeting site for all persons in the world. It's contact's number is over 92 millions!

2007.09.18.: Changes: Favorite PC Game: Diablo 2: Lord of Destruction, which is - like everybody knows it - the most famous RPG game on the Earth!

2007.10.02-10.: Changes:

-myVIP has over 100 million contacts!

-My sister is blogging too on http://www.nonomano.com ! Look at that page too for more information!

2007.12.10-12.: Changes:

-I'm over 14, as you know it :)

-Favorite PC Game: Kohan: Immortal Sovereigns, which is also an RTS game made in 2001 by TimeGate Studios.

2009.03.22.: Huge Changes:

-Now I'm closing to 16...

-Favorite PC Game: BVE TrainSim 2.6.3 / OpenBVE 1.0 RC

-Favorite Website: BVE Klub

-School: Szemere Bertalan Általános Iskola 9 "A"

-Favorite Mobile FPS: Bioshock

-And more...

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

jéééé

Névtelen írta...

Semmi több?

Névtelen írta...

Ennyi?

Névtelen írta...

Szia, Marci!

Te szerkeszted a blogot, vagyis olyan lesz, amilyen neked tetszik. Viszont általában döntően mindenki saját maga írja leginkább a blogját, a többiek csak belekurjongatnak. Miért nem írsz többet magadról (magadból)? Próbáltad már és baj lett belőle? Ha nem, akkor próbálkozz meg vele. Ha igen, akkor talán kérj segítséget valakitől, akiben megbízol. A blog akkor virágzik, ha te magad öntözöd (leginkább). Én iss zeretném, ha tudnék honlapot szerkeszteni, de kudarcot vallottam. Most pedig még azt is próbálgatnom kellett, hogyan tudok ide írni. Meg nem is találtam meg rögtön mindent, hogy mi hol van. Lehet, hogy még mindig nem olvastam el mindent :-)

Névtelen írta...

Hááát, keves Kifo, alighanem igazad van... Írok egy kicsit az idén tavasszal jött erdélyi hétről is képekkel dúsítva!

Névtelen írta...

Siker :)

Névtelen írta...

Szia, Marci!

Láttam az erdélyi képeket, szerintem sokkal barátságosabb lett tőle a blog.

(Nekem viszont elég sokáig tartott, míg megtaláltam, hová írtam én, hogy megnézhessem, válaszoltál-e valamit. Szóval ezt még gyakorolnom kell :-) )

Névtelen írta...

Kifo jófej, nem, marci? Háj: pereszke

Névtelen írta...

Jófejnek jófej, csak nem tudom, ki az. (Mondjuk rólad sem...)

Névtelen írta...

Kedves Mindenki, ez a bejegyzés MÉG MINDIG ÉL, és várja a kommenteket, bármennyire is már közel egy és háromnegyed éves! Jöjjenek még a komik!!!!!

Slayer Gothpaladin írta...

A mai napon lett kétéves a blog. Sok boldog olvasást hozzá! :)