Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. május 12., kedd

Blogszabályzat

1.: Az egyes blogbejegyzésekhez csak az adott témával kapcsolatosan lehet hozzászólni, kivéve, hogyha az attól a témától eltérő témájú hozzászólás ("online" nevén OFF-olás) nem éri el a hozzászólás szövegének 40-50%-át. Efölötti arányú OFF-olás esetén a blog adminisztrátora (Slayer Gothpaladin) minden előzetes figyelmeztetés nélkül törölheti kommentedet. A teljesen OFF-oló célú hozzászólásokat kéretik az OFF topikba írni!
2.: A bejegyzések és hozzászólások témái, megfogalmazásai mindenképpen legyenek normál emberi hangvételűek, más néven szalonképesek, a trágár, anyázó és durva kifejezések sorozatainak itt nincs helye, az ilyen kommentekért szintén törlés jár.
3.: Aki kapott meghívót a blogba tagságként, és belépett, az köteles legalább negyedévente írni egy bejegyzést vagy friss témájú (maximum a 10. legfrissebb) bejegyzéshez vagy kategorizált topikhoz hozzászólni, különben inaktív jelenlét és feleslegesség miatt eltávolításra kerül a blog szerzői tagsága közül.
4.: Ha egy szerző besorolású blogtag legalább ötnaponta ír bejegyzést, azzal esélyessé válik az adminná tételre, de ha csak ezt a lehetőséget akarja kihasználni, és azt követően nem ír legalább ugyanolyan rendszerességgel, vagy még gyakrabban, akkor a blog egy másik adminisztrátora jogosult az illetőt visszaállítani szerzői posztba egy hét után is 0 bejegyzés írása esetén.
5.: Ne reklámozz olyan oldalt, ami köztudottan illegális, pornográf, szexuális vagy számítógépre veszélyes (trójait vagy vírust) tartalmat tartalmaz!
6.: Az itt a blogon megjelenő bejegyzéseket máshol közzétenni csak a szerző illetve az egyik adminisztrátor nyilvános írásbeli engedélyével lehet!
7.: Aki ezen témához kívánna hozzászólni, az tegye föl kérdését, javaslatát vagy bármi kifogását az OFF topikban!

Megértéseteket köszönöm, a fenti szabályok figyelembevétele esetén nyugodtan írhatsz bármit, ami a szabályzatot nem sérti! Jó olvasgatást, bejegyzésírást és kommentezést!

A szabályzat összeállítója: (c) Gál Marcell, 2009.05.12. 21:40 (Kedd)

Szerk (2009.05.15. 10:30 - Péntek).: OFF topic linkje hozzáadva, mert látom, néhány komment nem került a megfelelő helyre. Utolsó figyelmeztetés a blogtagok számára is, KÉT OFF-OLÁS UTÁN JÖN A TAGOK KÖZÜLI KIZÁRÁS!