Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. május 2., szombat

Itt van Május elseje, éneksz...izé, másodika :)

Íme, az időszámítás szerinti 2009. tavasz utolsó hónapja is elindult (valójában már ki tudja hány milliomodik, de maradjunk a jelennél). A hőmérők már mindig "pluszosak", már csak reggel és éjjel lehet fázni igazán, napközben csodás tavaszi idők vannak. Tegnap megjártuk az egész Gyermekvasutat Hűvösvölgytől Széchenyi-Hegyig, útközben Virágvölgynél ugrott át a másik vonatról Giorgio is (itt: Milleremil, Beta Verzio neveken), aztán vele együtt elmentünk Normafa, Rétes Büféhez, és ettünk egy-egy nagggyon feeenom meggyes rétest. :) Aztán meg mivel már nem volt kora hajnal (sőt, Dél sem), hanem este, így hazaindultunk együtt, aztán átjött hozzánk ő is, sőt NonóManó évfolyamtársa, Miksz Vivi is, ő aztán máig nálunk is maradt (azt mondta, azért jönne át, mert "unatkozik" otthon x-D), na persze csak teljes felelősséggel, mivel Nonó igencsak "megfázta a hangját" és eléggé megbetegedett emiatt, meg hangja is alig van, az is csak ilyen "repedtfazék" hang...
Tömören ennyi. Ja, meg még azt hozzáteszem, hogy a vonaton útközben vagy 50 fotót és ismét egy majd' negyedórás videót gyártottam, majd meglátjuk, mi kerül belőle föl. Egyelőre - mivel tegnap a HelloCarbide módszerrel meghackeltem a Nokiám szoftverének tanúsítvány-ellenőrzőjét, hogy tényleg minden program telepíthető legyen, de véletlenül "átloptam" vele együtt a C:\Sys\Bin mappát a gyökérkönyvtárba, és nem tudom visszaállítani, így most jópár alkalmazás nem indul el, és a Wi-Fi vevő is megmakacsolta magát (Csatlakozás nem áll rendelkezésre hiba) - még nem nagyon tudnám ezeket közzétenni, de lehet, ha megoldódik a probléma (még az a szerencse, hogy az eset előtt fél héttel készítettem biztonsági mentést is az új memóriakártyára), akkor felkerül néhány belőle.

9 megjegyzés:

ilike írta...

Szép nap lehetett! :) "A tömören ennyi" kezdetű mondattól elvesztettem a fonalat! :)

palildi írta...

Nem vagy Ilike egyedül :-)) hiába aki nem ért ezekhez a dolgokhoz az csak olvassa, olvassa de minek.
De jó lehetett a nap :-))

Slayer Gothpaladin írta...

@Ilike&@PálIldi: :-)))

ilike írta...

Ahogy öregszem, érzékelem hogy az új dolgokat már nem tudom (vagy nem akarom?) megtanulni.

Marci majd meglátod ez veled is így lesz. :D 20-30 év múlva majd felemlegetem neked ezt a napot!!! :D

Slayer Gothpaladin írta...

Szerintem csak nem akarod :))) Velem nem lesz, az tuti, talán csak magadban fogsz szégyellősködni, hog akkor nem tanultad meg, ami addigra már ALAP!

Szebi írta...

Kár, hogy nem egy nappal később mentél ki a kisvasútra! Marci is ott volt a nagymamájával, be lehetett menni a vonat remizbe szétnézni.
Kézi erővel hajtottak a síneken valami járgányt. Utána a gőzössel utaztak.

anny írta...

ÚÚÚÚ, de kár, hogy kihagytuk!
Volt ott azér valami terepasztal minivasutakkal, az megnéztük, mega végállomáson a múzeumot is, 50Ft!!! volt a belépő, ilyet se láttam rég!:-)

Slayer Gothpaladin írta...

Szebi, a Széchenyi-hegyi remizre gondolsz? Mert a kiállítás - amiről Anny ír - Hűvösvölgyön volt...
És miért nem Ti jöttetek aznap? :D

Szebi írta...

Úgy tudom ők is a hűvösvölgyiben voltak!