Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2009. május 2., szombat

Itt van Május elseje, éneksz...izé, másodika :)

Íme, az időszámítás szerinti 2009. tavasz utolsó hónapja is elindult (valójában már ki tudja hány milliomodik, de maradjunk a jelennél). A hőmérők már mindig "pluszosak", már csak reggel és éjjel lehet fázni igazán, napközben csodás tavaszi idők vannak. Tegnap megjártuk az egész Gyermekvasutat Hűvösvölgytől Széchenyi-Hegyig, útközben Virágvölgynél ugrott át a másik vonatról Giorgio is (itt: Milleremil, Beta Verzio neveken), aztán vele együtt elmentünk Normafa, Rétes Büféhez, és ettünk egy-egy nagggyon feeenom meggyes rétest. :) Aztán meg mivel már nem volt kora hajnal (sőt, Dél sem), hanem este, így hazaindultunk együtt, aztán átjött hozzánk ő is, sőt NonóManó évfolyamtársa, Miksz Vivi is, ő aztán máig nálunk is maradt (azt mondta, azért jönne át, mert "unatkozik" otthon x-D), na persze csak teljes felelősséggel, mivel Nonó igencsak "megfázta a hangját" és eléggé megbetegedett emiatt, meg hangja is alig van, az is csak ilyen "repedtfazék" hang...
Tömören ennyi. Ja, meg még azt hozzáteszem, hogy a vonaton útközben vagy 50 fotót és ismét egy majd' negyedórás videót gyártottam, majd meglátjuk, mi kerül belőle föl. Egyelőre - mivel tegnap a HelloCarbide módszerrel meghackeltem a Nokiám szoftverének tanúsítvány-ellenőrzőjét, hogy tényleg minden program telepíthető legyen, de véletlenül "átloptam" vele együtt a C:\Sys\Bin mappát a gyökérkönyvtárba, és nem tudom visszaállítani, így most jópár alkalmazás nem indul el, és a Wi-Fi vevő is megmakacsolta magát (Csatlakozás nem áll rendelkezésre hiba) - még nem nagyon tudnám ezeket közzétenni, de lehet, ha megoldódik a probléma (még az a szerencse, hogy az eset előtt fél héttel készítettem biztonsági mentést is az új memóriakártyára), akkor felkerül néhány belőle.
Megjegyzés küldése