Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. május 21., csütörtök

T-Home FTP-kérdés: megjött a válasz

feladóMagyar Telekom Nyrt. - T-Home Ügyfélkapcsolat 
válaszcímugyfelszolgalat@t-home.hu
címzett"GOTHPALADINUS@GMAIL.COM"
dátum2009. május 21. 11:36
tárgyRe: Egyéb írjon nekünk téma - FTP tárhely domain nélkül? [T2009051000JTS010Z4230148]
 11:36 (9 perce)

Tisztelt Gál Marcell, kedves Ügyfelünk!

 

 

Köszönjük a levelét!

 

 

Tájékoztatjuk, hogy az FTP helyre feltöltött anyagokat a http://web.t-online.hu/FTPazonosító (ide a saját azonosítóját kell írnia) alatt tudja megtekinteni.

 

Domain nevet külön kell regisztrálni, amennyiben ilyet szeretne, akkor a segítségére lehetünk a domain@telekom.hu e-mail címünkön.

 

t-online.hu végződésű aldomain-t az üzleti csomagjainkhoz kínálunk.

 

 

További, a szolgáltatásokkal és számlázással kapcsolatos kérdés esetén

 szívesen állunk rendelkezésére a My T-Home linken a honlapunkon, (www.t-home.hu), vagy

 e-mailben az ugyfelszolgalat@t-home.hu illetve a szamla@t-online.hu címen és az 1412

 telefonszámon.

 

 

 

Üdvözlettel:

 

Rácz János

 

Magyar Telekom Nyrt. T-Home Ügyfélkapcsolat

 

H-1364 Budapest, Pf. 204

 

Hotline: 1412

 

+36 1 411 0550 (Fax)

 

E-mail: ugyfelszolgalat@t-home.hu 

 

Műszaki beállításokkal kapcsolatos probléma esetén, kérjük, keresse fel weboldalunkat:

http://www.t-online.hu/ugyfelkozpont/20051128internet.html, ahol segítséget talál a modemtelepítéshez, illetve az Internet-, az FTP-kapcsolat és a levelezési beállításokhoz.

9 megjegyzés:

anny írta...

OK akkor most ezt kéretik fordítani!

palildi írta...

GPS de tényleg :-))

Szebi írta...

Marci ezt nem értem!

Slayer Gothpaladin írta...

FTP = File Transfer Protocol = Fájlátviteli protokoll: ez egy olyan hálózati szolgáltatás, ami gyakorlatilag egy webtárhely, ahová föl lehet tölteni egy már elkészült weboldalt, és hozzá akármilyen más fájlt - konkétan olyan ez, mint egy virtuális, csak neten hozzáférhető winchester. Na most ahhoz, hogyha erre feltöltünk egy honlapot, kell hozzá egy domainnév (ez az oldal elérési címe, pl. blogger.com, bveklub.hu, vasutasadam.atw.hu stb.), amin keresztül lehet ehhez hozzáférni. A T-Home Happy DSL díjcsomagban van is egy ilyen 50 megabájt kapacitású "online winchester", amire azt töltök fel, amit akarok (ezek kezelésére a Total Commander a legjobb segédprogram PC-n), de a tárhelyhez nem jár alapból domain. Nos ez az, ami miatt írtam a T-Home-nak, hogy akkor most ezzel mit tudok kezdeni, vagy hogy mi az a link, amin keresztül a tárhelyet magát el tudom érni. A tárhely alaplinkje a válaszüzenetben említett "http://web.t-online.hu/FTPazonosító (ide a saját azonosítóját kell írnia)", ahol nálam az FTPazonosító a Gothpaladinus, tehát az én tárhelyem elérési linkje a http://web.t-online.hu/Gothpaladinus. Én speciel domainnévnek "gothpaladinusbve.t-online.hu"-ra gondoltam, de simán csak a "gothpaladinus.t-online.hu" is megfelelne nekem tökéletesen, ezzel kapcsolatban még konzultálnom kell a T-Home-mal a domain@telekom.hu e-mail címre írva üzenetet.

Így már kezditek kapisgálni, mi is ez az FTP, illetve a domain, és hogy ezáltal mire válaszolt Rácz János?

anny írta...

Hát..., még mindig nem értem, minek neked ilyen domain-név. Így többen el tudják érni?

Slayer Gothpaladin írta...

Mi az, hogy "többen"??? Így lesz _nyilvánosan_ elérhető az oldal, csak így lehet közzétenni az adott domainen, kül nincs rá elérési link!

palildi írta...

Anny te milyen értelmes kérdést fel tudtál tenni :-))) Azért látszik, hogy képzed magad :-)) Legalább már én is kezdem érteni ....

Slayer Gothpaladin írta...

Na ennek már örülök, nem is beszélve amellett, hogy egyik oszttársam, Guida Selena azon röhögött, hogy nektek még azt is nekem kell tantanom, hogyan kell mobillal fotózni...de örülök, hogy ha (NAGYON) lassan is, de idővel felfogjátok a dolgokat, és átgondoljátok a lényegét, és rá is jöttök! Csak így tovább, hölgyeim (és uraim, akik szintén nem értenek ezekhez)!

anny írta...

Ez most dícséret akart lenni?
Állati büszke vok!:-D
Ildi ugye milyen vágány izé vagány vagyok?