Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. május 27., szerda

Az egyszeri játékos és a WoW

Payskin: A hintaló intelligens állat

Ez olyan kemény...sajnos nem kevesen vannak, akik ilyen tudatlanul állnak hozzá a vásárláshoz, van még jó pár ilyen témájú bejegyzés Spányik "Ch@tm@n" Balázs blogján. :-(((

3 megjegyzés:

anny írta...

Jó kis sztorik ezek, dehát a vásárló mindig szembenáll az eladóval, és általában utálja elolvasni az ismertetőt, jobban bízik abban, amit saját maga szed ki az eladóból...
Én is visszariadok mindig az apróbetűs leírásoktól, mit merre, meddig, hogyan tegyek, és ha nem, akkor hova, a, bús, bánatos, életbe, fognak küldeni.
Ja és az is szép az ilyen párbeszédekben, hogy mi az amit fennhangon mondunk ki udvariasan, és mi az amit valójában gondolunk, ezek a megtévesztő kommunikáció ékes példái. De képzeld csak el, ha valaki kibújna a szerepéből, és jól odatolná a naív megrendelő képébe, hogy te barom, há' nem tudsz olvasni vazze?...:-)))
Ezt persze senki sem kockáztatja meg, ha meg akarja őrizni a z állását.

Slayer Gothpaladin írta...

Lehet, hogy jó, lehet, hogy rossz, de ami tuti, az az, hogy fárasztó volt Balázs számára, nekünk meg abszurd.

ilike írta...

Szerintem sok hozzá nem értő rendel. Bevallom én sem állok a helyzet magaslatán. De egyre többet rendelek netről (könyvet, kontaktlencsét , rózsatövet!!! :D stb.,) és egyre gyakorlottabb leszek. Pláne, hogy mi még nem ebbe nőttünk fel, míg a mai fiatal generáció ebbe született, nekik ez természetes, nekünk meg kell tanulni.

Egy aggályom van, ha házhoz szállítást kérek, felmerül bennem hogy csak ezért mennyi üzmemanyag elégetődik, tehát mennyivel környezetszennyezőbb mintha mondjuk a férjemet küldeném be az áruért, aki amúgy is Pesten dolgozik.