Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. március 19., csütörtök

OFF Topic

Ide jöhet minden, ami nem az adott bejegyzés témájával kapcsolatos! // You must write here that you wanna write, but it isn't about/for the post.

58 megjegyzés:

Slayer Gothpaladin írta...

Kezdésképpen gyorsan meg is kérdezném: PálIldi, hová bújtál? :D

palildi írta...

Marci ez nagyon jó ötlet :-)) És a termetem miatt annyira sok helyre nem férek be, most is megvagyok:-))
Mi elég nótás kedvű család voltunk az anyukám, az apukám meg én. Kirándulás közben mindig danoltunk. De a fiaim már nem annyira szeretik, úgyhogy marad a fürdőszoba, vagy ha egyedül ülök az autóban. :-))
Na megyek tanulni... (mondtam már hogy olyan a fejem mint egy szita?)
Szombaton vizsga....

ilike írta...

Jöhet más téma is?

Minden nap van egy spam levelem, amiben az van, hogy én vagyok a küldő és neked küldök valamit amit talán spamnek érzékel, és hozzám teszi spam-nek. Nem tudod mi ez? Nem küldök pedig semmit.

Slayer Gothpaladin írta...

Mittomén. Valszeg fel lett törve az e-mail címed, és valaki nem webböngészőből ír a te címedben e-maileket bárkinek, vagy vmi kémprogram került a gépedre.

Névtelen írta...

Ildi, nagyon szurkolok neked holnap, csak görbüljön (ne a hajd szála)!!!:-)
Miből mész?
Buli utána?
Kirándulás közben azért télleg jó nótázni, Marci úgyis rendszerint elöl lohol, és akkor nem hallja!:-D

Ilike nekem is jönnek ugyanilyen spamek a mhelyi gépemre. mindig nézek, mit is küldtem magamnak...

Slayer Gothpaladin írta...

Nekem nem :P Inkább használjatok Gmailt, ott egyrészt nem kaptok ilyen marhaságokat, másrészt ott egyszerűen tudunk Google Talk-on csetelni, ami beépült a Gmailbe csevegés menüpontként, harmadrészt onnét egyből át tudjátok magatokat bejelentkezve irányítani a Bloggerre. Én is ezt csinálom, és jobban bevált, mint a Hotmail meg a Freemail-teszkósságok. PálIldi, neked örülök, hogy te látod benne a lehetőséget, de többiek - Anny és Ilike - szerintem ok nélkül tartjátok magatokat hozzá analfabétának, ugye, mert ha Ildi ért hozzá, akkor Ti is, igaz? :P

ilike írta...

Marci, ez pont a gmail-en történik, azt használom.

ilike írta...

Jó hétvégét mindenkinek!

Slayer Gothpaladin írta...

Akkor nyugodtan hagyd a spamek között, vagy onnét kukázd ki.

Névtelen írta...

Ildi, hogy sikerült a vizsga???
Lesz-e még, vagy most ez volt az utsó?

Sűrű hétvégénk volt, szombaton Nonóék iskolájának félnapos rendezvényére mentünk, ahol minden osztály előadott valamit (színdarabot, táncjátékot, lopott holmit), a nyolcadikosok meg egy kiváló és vicces kisfilmet vetítettek le önmagukról.
Marci nem akart először jönni, hiába volt jelen az apja is meg mama is, de aztán rájött, hogy szerepel Dani is (akinél a buli volt), és Kriszti is (aki szintén ott volt Dani buliján), és csak eljött.
Nonó főszerepet játszott, mint Isolda (epekedő királylány), igaz inkább némajáték volt, leginkább a narrátor volt főszerepben meg a zene. Középkori lovagregény paródiát adtak elő, és Nonó azon izgult, sikerül-e majd az ájulási jelenetkor sikoltani, a próbákon ugyanis ez nem mindig ment neki, és volt, hogy Attila nevű osztálytársa sikított helytte..:-9 De sikerült, és nagyon flottul ment az egész, nagy tapsot kaptak.
Gratula innen is!!!
Utána testületileg kivonatoztunk a lányomékhoz Újpestről Dunakeszire, és estig játszottunk a kertben. A tévés Beugrót is leutánoztuk, és majd bepisiltem, annyira jókat nevettem.
Egy híja volt csak örömimnek még: Marci bevonult a házba, mondván hogy őt nem érdeklik ezek a dögunalmas játékok és a telefonjával játszott végestelen végig, hiába hívogatta ki a nagyanyja is, az apja is...:-(((

Tegnap meg az apjuk kutyáját, Kexikét sétáltattuk a Ligetben, elég izgalmas volt, mert akkora mint egy borjú, és általában nagyon jámbor jószág, de ha vele egy súlycsoportban lévő kutya közeledik, abból nagy baj lehet, mert olyan ereje van, hogy ki tudja magát tépni bármilyen kézből, és akkor kő kövön nem marad... Aztán pizzáztunk egy Tompi nevű pizzázóban, itt elég gyakran megfordulunk, mert itt alegolcsóbb a pizza, és ráadásul finom is, nagy is, pukkadásig jól lehet vele lakni. A Tompi pizza közepén tükörtojás díszeleg, tele van baconnel, hagymával, sajttal, Marci gombás-sonkása is finom lehetett.. Na ennek az emlékéből fogok meríteni ezen a héten!:-)

Többiek?

palildi írta...

Képzeljétek 5-ös lett a vizsgám. De anny a te hétvégétek nagyon jól telt. Mindig ilyennek kéne lenni. Nonónak én is gratulálok, sikítani nem lehet könnyű fenn a szimpadon. Marci meg ha a telefonnal van elfoglalva, az sem nagy baj, amíg eljön. A pizzát meg megkívántam... Bár nem vagyok valami válogatós.....

Slayer Gothpaladin írta...

"Képzeljétek 5-ös lett a vizsgám."
Gratulálok!

"Marci meg ha a telefonnal van elfoglalva, az sem nagy baj, amíg eljön."
Na, Anny, jobb lesz, ha jobb belátásra bírod önmagad, meg aput is mobilfüggőség-ügyben...tessék, Ildi sincs ellene...

"A pizzát meg megkívántam... Bár nem vagyok valami válogatós....."
A második mondat végén azért nem kellett volna 5 pontot tenni, de sebaj :) Melyik pizza kell? :D

palildi írta...

Mindegyik finom, de nekem a Don Pepe pizzák ízlenek legjobban. A baj az, hogy ha este eszem egy picit sem bírok aludni tőle, vagy nem jókat álmodom. Bár az máskor is megvan. Ma például ufósat álmodtam....

Névtelen írta...

Ildi, lehet hogy nem is álmodtad...:-)))
Nagy-nagy gratula az ÖTÖS-höz! Fúúúú, ez igen! Hogy csináltad???

Na akkor mikor ünnepelünk?:-)
Lehet Don Pepe is, ha van kedved pizzázni, döntsél te, hogy hol, te vagy az ünnepelt!

Marcikám, Ildi a világ legmegértőbb teremtése, DE Én NEM! (ami a mobilozásodat illeti):-D

palildi írta...

Más gyerekéhez könnyen megértő az ember fia(lánya). Tamás-Mátét kérdeznétek nem igazán lenne ez a véleményük :-)) Legyen pizzázás, de csak valamikor a jövő héten. Hétfőn elmentem és leszedték egy csomó anyajegyemet (amiket már nagyon utáltam) és most úgy nézek ki, mind aki átment az üvegajtón. Szóval egyre jobb a helyzet a kinézetemet illetően :-)) De sebaj, fő hogy ma végre süt a nap....

Névtelen írta...

OK legyen a köv hét!
Leszedték az anyajegyidet? Maszek? Méregdrága? stb. majd megbeszéljük.
Bár itt ezt is lehet, ugye?:-)
lehet, hogy mást is érdekel...

palildi írta...

Rengeteg volt és nem anyajegy, hanem ilyen ronda kinövés (vagy mi) és terjedt. És sokba került, de legalább kaptam érzéstelenítőt (hivatalosan nem járna). Féltem tőle nagyon, de egyáltalán nem fájt. És most se fáj, csak olyan a nyakam, mind akit megszúrkáltak sok-sok helyen. Aztán nem lehet szappanozni, meg nem lehet dezodort használni (bár azt nem bírtam ki), szóval koszosodom is :-)) És hát most nagyon várom a következő havi fizetést :-))

anny írta...

Sebaj, pár hét, és már nem emlékszel rá, mármint a szurkálásokra, és gyönyörű lesz a helye!
Darabszámra számolják az árát?:-)

Slayer Gothpaladin írta...

Na és az ÁFÁ-t? :)

palildi írta...

Annyira gyönyörű leszek, hogy még....

anny írta...

Hihetetlen önbizalmatlan nőszemély vagy! Pedig hidd el, nincs okod rá!!!

Slayer Gothpaladin írta...

@PálIldi: Már megint 3 helyett 4 pont a mondat végén? XDXD Amúgy miért fontos ez? Csak nem egy szöszi dívává / topmodellé akarsz válni? Mesélj még egy kicsit! XD
@Anny: Na ez értelmetlen szöveg volt szerintem, mert össze-vissza írsz. Egyik pillanatban még cáfolod a bizalmat, másikban meg igazolod. Most akkor melyiket is akartad...?

anny írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Slayer Gothpaladin írta...

Megkérek szépen mégegyszer mindenkit, hogy ide írjon, ha valami nem az adott bejegyzés témájával kapcsolatos hozzászólást akar írni, vagy akár a szabályzattal kapcsolatban!

MIvel úgy látom, az elmúlt napokban nem egy nem ide kerülő OFF-olás történt - speciel PálIldi és Ilike OFF-olt 1-1 alkalommal - így mégegyszer figyelmeztetek mindenkit, hogy aki nem ide írja nem a bejegyzéssel kapcsolatos problémáit, annak hozzászólását AZONNAL TÖRLÖM! Ilike és PálIldi OFF-olása is törlésre került azonnal.

Anny írta...

csajok vigyázni! Naggyon szigorrú a főnök!:-D

Anny írta...

Na meséjj csak Ildikém, csak nem egy szöszi topmodellé akarsz átváltozni???:-DDD

Marci nézzük csak, mit is írtam Ildinek:

"Hihetetlen önbizalmatlan nőszemély vagy! Pedig hidd el, nincs okod rá!"

te meg ezt írtad rá:
"Egyik pillanatban még cáfolod a bizalmat, másikban meg igazolod. Most akkor melyiket is akartad...?"

Gondoljuk végig, OK?
Egy mondatba sűrítve azt fejeztem ki Ildinek, hogy nincs oka rá, hogy ne legyen önbizalma!
(Önbizalmatlan - ilyen szó igazából nincs, csak én találtam ki ahelyett, hogy azt írtam volna pl. hogy túl szerény, vagy hogy önbizalom hiánya van...
És erre tényleg nincs oka Ildinek, mert szerintem kifejezetten csinos! Na persze, attól hogy vki jól néz ki külsőleg, még lehet gátlásos, félénk vagy szerény, és saját magát nem látja olyannak, mint a többiek. (És a fordítottja is létezik, rossz külső-belső tulajdonságokkal párosulhat nagy egó, magabiztos fellépés, másokat lehengerlő stílus, legalábbis kifelé ezt kommunikálják magukról sokan. Bonyolult dolog ez!)
Azt szerettem volna közvetíteni Ildi felé, hogy legyen jobb véleménnyel önmagáról...
Így OK, Marci?
Uff

palildi írta...

És most már csak ide írok....
Mert már látom, hogy hogy kell :-))

palildi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Slayer Gothpaladin írta...

Hát a duplázást még nem tudtad kikerülni, szóval ezt még gyakorolni kell :-D Addig is EGYségesítem a komit.

Anny írta...

He-he, akkor gyülekező csajok!
Én is idetaláltam...:-)

Slayer Gothpaladin írta...

Azért ne CSAK OFF-oljatok, ne CSAK itt gyülekezzetek, gyakrabban legyetek ON is, mert a csak OFF-al és a csak régi bejegyzésekhez írással felborul a blog rendje!

Anny írta...

Igen, de nagyon elmentél szakmai irányba, ami nekünk lányoknak nem annyira nyerő...

palildi írta...

GPS ígérem máshova is írok, de most meg az a bajom, hogy az off topic elég hosszú lenne már ahhoz, hogy könnyen írható legyen bele..... Nem lehet azt megcsinálni, hogy csak az utolsó heti bejegyzés látszódjon? Még hány hét van a suliból? Utána tervek? Jöttök egyszer szalonnázni (vagy csak beszélgetni?) Mindenki eljöhetne, akit nem zavar, hogy gyakorlatilag kiégett az összes füvünk.Nemsokára ha minden igaz szét lesz egy kicsit verve a ház, előtte kéne. (Tamás-Máté apukája megígérte hogy téliesíti az üvegverandánkat :-)) Nagyon félek tőle, hogy addig is hol is fogunk lakni. Bár sátrat még mndig leverhetünk a kert végébe. Tamásom "viccsesen" megjegyezte, hogy nem baj, két nap alatt szétverjük a házat , aztán majd mindenki összeveszik mindenkivel (főleg én az apjával, meg a keresztapja az apjával mert így szokott lenni) és után várhatjuk az idén valószínüleg hamar beköszöntő telet. Segítség hajléktalanok leszün ?!! De ha mégsem akkor viszont végre használhatóbb lesz a ház.

Slayer Gothpaladin írta...

@Anny: gimnazista fiú létemre már hadd várjam ezt el, hogy ehhez is hozzá tudjatok szólni, ha mást nem, akkor "uk-muk-fuk", de azért VALAMI akkor is legyen, NE SEMMI!
@PálIldi: Remélem, azáltal, hogy kiraktam a bejegyzések fölé a kommentek Atom-feedjét (Comments on OFF Topic), ez megoldja a problémádat! Azért remélem, nem Júnisusban fog jönni a tél, ha azt mondod, 1-2 hét múlva lesz ott a "nagy szétverés"...:)

Anny írta...

Ildi részemről naná hogy megyünk szalonnát sütni, legalább nem tud már kiégni a fű...Szólj, mikor! Szólhatunk Gergőnek is? Egyetértesz Marci gondolom?

Aztán szójjj csak, segítünk majd összerakni a házat is ha kell!
Téli veranda, jól hangzik!
Figyejj mi is túléltük most a konyha-fürdőszoba teljes szétverését, most gyönyörű a konyhafal, szal megérte...
És a takarítás durva részein is túl vagyok már, Nonó és Marci is segítettek!

Anny írta...

Marci, rendicsek, lesz uk-muk-fuk!:-)

Slayer Gothpaladin írta...

@Anny 1.: Legfeljebb kiköltöztök addig a kertbe, max a nettől lesztek távol, kivéve, ha beraktok és bekonfiguráltok ott egy routert, aztán kiviszitek a laptotot, és Wi-Fi-n neteztek :D Én benne vagyok!
@Anny 2.: Minimum :D

anny írta...

Én amint bekonfigurálok!:-)

palildi írta...

Van valakinek sátra? mert ez sem rossz megoldás :-))

palildi írta...

De annyira nem sürgős, mert lehet hogy egyenlőre csak az igéret volt meg :-((

palildi írta...

De a szalonnázás azért még jöhet, nem?

Slayer Gothpaladin írta...

A Wi-Fi azért szalonna mellé is kelleni fog, mert különben hogy netezzek aközben a Nokiámról, ha nincs hotspot?! :D

anny írta...

na és akkor mikor is szalonnázunk?

Slayer Gothpaladin írta...

Hát, ha valaki felébred, mert már megint nem ír senki, akkor esetleg...

Slayer Gothpaladin írta...

Ja, amúgy ez már ON a találkozók topikban!

palildi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
anny írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
palildi írta...

Ezt most miért :-(( Pedig ez az OFF Topic...
De azért nem haragszom :-))

Slayer Gothpaladin írta...

Mi van, nem tudsz olvasni?
"Slayer Gothpaladin írta...

Ja, amúgy ez már ON a találkozók topikban!"
Ezek szerint erre nem figyeltél. Erre jött külön létre a találkozók topik, hogy a találkozókról beszéljünk. Ez nem OFF tehát, nem itt van a helye!

anny írta...

Ildi, Szebi, Ilike hol vagytok???

Slayer Gothpaladin írta...

Ilikéről már tudhatja az, aki azóta csevegett vele Skype-on - mint én - hogy az otthoni gépén nem tudja valami furcsaság miatt elérni a blogot, napközben meg egy-két kiskölyökre kell vigyáznia, akik mellett nemigen van ideje géphez hozzáférnie, meg mindig ők lógnak Ilike helyett a gépen :), viszont ezért is érte meg létrehozni az új fórumot, mert oda viszont tud írni, és ír is!

Viszont PálIldiről és Szebiről én sem tudok semmit. Hahó, lányok, ott vagytok???

palildi írta...

Én meg akkor átvonulok a találkozókhoz (ha megtalálom). Remélem Ilikének hamar megjavul a gépe, mert hiányzik :.-))

anny írta...

Ildi,látom, megtaláltad!:-))
nekem is hiányoztok itten Ilike, Szebi!

Szebi írta...

Sziasztok!

Én se jutok gépközelbe amióta Zita nincs oviban, estére meg kifáradok, már netezni sincs erőm.

anny írta...

Jaj, szegénykém, el tudom képzelni, milyen fáradt lehetsz...
Remélem, jó lesz ez a pár napos nyaralás!!!

Slayer Gothpaladin írta...

@Szebi: na, én - ha most nem írsz - már SMS-írásba kezdtem volna, hogy "mi történt, miért nem írsz?"
Megmenekültél :D
@Anny: hogy értve, h "pár napos nyaralás"?! Nem inkább "pár HÓnapos nyaralás"???

Szebi írta...

Köszi Marci, rendes tőled, hogy írtál volna...
Anny arra utal, hogy jövő héten kedden megyünk a Balatonra és szombatig ott leszünk.

Slayer Gothpaladin írta...

Ja! Arról nem tudtam, hogy Balcsiztok a közeljövőben...