Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. március 14., szombat

Hik

Sziasztok!

Először is szeretnék köszönetet mondani, hogy engemet is meghívtatok a blogba!

Nekem ez az első blogolásom, de több is lesz! (mármint itt)

Röviden a projektjeimről:

-Székesfehérvári villamosok
-44-es vasúti vonal, vasutasadam segítségével és ha minden jól megy Gothpaladinus is besegít majd
-Dél-Balaton pálya, msts kooperációval megépített BVE pálya, ezt majd csak nyártól kezdjük el építeni, hiszen akkor jelenik meg msts-ben!

Hamarosan egy nagy változás várható a székesfehérvári villamosok terén, mint új útvonalak, kidolgozott objektumok! Az útvonalakat úgy terveztük meg/tervezzük, hogy egy lehetséges villamos vonal megtervezése Székesfehérváron.
Ami szerintünk kellene, és emellett buszhálózat átszervezése is!

1 megjegyzés:

Slayer Gothpaladin írta...

Szia, Hik, köszöntünk a blog tagjai között!

A projektjeid természetesen neked is felsorolásra kerültek a bejegyzések listája és a fejléc között, bár a 44-es vonalban nem vagyok biztos, mivel az még nekem sincs meg még "üresen sem".

Ennek ellenére bízom benne, hogy ez nem szegi kedvünket attól, hogy a végén már egész Fejér megye és Pest megye vasútvonal-hálózata "digitalizálva" legyen, és hogy az évtizedfordulóra a jelenlegi projektjeink már szinte kivétel nélkül teljesen elkészüljenek, és hogy a végén te lehessél a BVE Klub egyik adminja! :D