Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2009. március 11., szerda

Budapest-Esztergom nagyvasúti vonal


 © Gothpaladinusma 21:22 | Válasz | #1 
Hellósztok! 

Szeretném most bejelenteni, hogy nagyban építek BVE 2.6-hoz nagyvasúti vonalakat, amik Budapest-Nyugati pályaudvarról indulnak, így szeretném bemutatni Nektek az általam elkezdett Budapest-Nyugati pu - Esztergom szakaszt! 

A pálya teljesen valós alapokon épül, így tehát a németek által BVE-hez elkészített Siemens Desiro vonat lesz az alapszerelvénye, és a valósághoz hasonlóan kb. 50-60 km hosszú lesz. Külső segítségek nélkül számomra a Nyugati - Piliscsaba szakasz lesz egyértelmű és valós felépítésű, a továbbiakra majd keresek hozzá anyagot, kivéve, ha itt is kapok segítséget. 

Jelenleg a Nyugati - Angyalföld szakasz készült el, igaz, csak kb félig, de azért már van benne néhány épület- és vonatkocsiobjektum, screenshot hamarosan látható lesz a pont a BVE-projektjeinkre alapozott blogunkon (én, Vasutasádám és Schichmann Dávid írjuk, de Hik-et és Levis-t is szívesen várjuk a tgaok közé), amit a http://schichmann.blogspot.com-on lehet elérni. Itt jegyzem meg, hogy eddigi projektjeink közül a Sárbogárd-Sárosd és a Nyugati-Zugló pályákról vannak már fönn screenshotok, mindkét pálya jelenleg kb félkész állapotban van, és majd' mindennap azokat írjuk, közben csetelünk Google Talk-on (Ádám Gmailből, de sebaj), egymásnak tippeket, ötleteket adva, valamint mindig mutatva, éppen hogy áll a pályánk (ezt e-mailben). 

A lényeg tehát annyi, hogy a pálya most kb 5-10%-ig van elkészülve, de emellett a Nyugati - Zugló pályáról is még fogok mesélni, és képeket mutatni a blogon. 

Bármi kérdésetek van, írjatok a Gothpaladinus@Gmail.com címre, vagy vegyetek föl Skype-on / Google Talk-on - mindkettőn Gothpaladinus névvel találhattok meg - de természetesen blogra is írhattok kommentet, és ha kulturált formájú / hasznos a szövege, akkor tuti válaszolunk rá!
BVE 2.6 pályaépítő, Vasutasádám és Hik segédje
http://schichmann.blogspot.com

Megjegyzés küldése