Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2009. május 25., hétfő

40-es vonal és Stadler FLIRT OpenBVE-hez Vasutasadam általVasutasadam Február óta építi a 40-es vonalat (Budapest-Déli pu - Érd Felső - Pusztaszabolcs) és a Stadler FLIRT motorvonat külső és belső nézetes változatát Ferenc7 segítségével OpenBVE-hez, most viszont nyilvánosságra hozott egy olyan screenshotot, amin a Kelenföldi pályaudvar megújult stílusú peronja látható, de a régebbit is lehet látni egy régebbi screenshoton, annak átalakításával készítette ma el a jelenlegi, megújult változatot. Most az itteni képeken meg szeretném mutatni, hogy azért nem semmi, amilyen valós a pálya, a vonat és az objektumok külseje és elrendezése...mindezt ráadásul összehasonlítom a valóságot mutató általam tegnap készült fotókkal, csak hogy látható legyen, hogy mennyire valós minden, megéri lesz Nektek is kipróbálni hamarosan az egész BVE-világot, hiszen nem semmi, mennyire valós szinte minden részlet, egyedül a peron közepére tett U-alakú aluljárólejáró nem tükrözi túlzottan a valóságot az új objektumon, mert az a peron északabbi végén van, de ezt az apróságot leszámítva egyszerűen döbbenetes, mit ki nem lehet hozni egy nyílt forráskódú vasútszimulátorból, hogy mire nem képes ez az OpenBVE...
Én is azért alkottam valamit: mint tegnap azt megemlítettem, Kelenföldön kb 15 hangosbemondást vettem fel, nos ezek most enyhén gyengített hangminőségben, elsősorban mobilokhoz tervezett formátumban (.AMR) felkerültek Vasutasadam honlapjára, valószínűleg ez most következő hétvégén még bővülni fog, addig is itt a link a LETÖLTÉSHEZ. Ehhez kapcsolódik az is, hogy egyúttal Kisújszállásról és Pusztaszabolcsról is kerültek fel Vasutasadam által felvételek hasonló hangminőségben, ugyanezen formátumban. Számítógépen RealPlayert vagy QuickTime Playert ajánlok a felvételek hallgatásához, a sima Windows Media Player ugyanis ezt a formátumot nem kezeli egyelőre, a letöltött .7z kiterjesztésű fájlból pedig WinRAR-ral érdemes kicsomagolni a felvételeket! Jó szórakozást és ámuldozást mindenkinek mindehhez!
Megjegyzés küldése