Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. május 25., hétfő

Hihetetlen felfedezést tettek amerikai tudósok!

I. U. 2500: "Hihetetlen felfedezést tettek amerikai tudósok! Egy régi pergamenen megtalálták a híres-neves, rég elfeledett Marci-nyelv maradványait. A pergamenen több olyan szó is szerepel, ami jelenleg még ismeretlen, mint például az hogy: BVE, Vasúti sorompó, ojjektumkészítés, kéremvigyázzanakazajtókzáródnak, vasútasádám, slayer gólpalacsin(ta)"

9 megjegyzés:

Slayer Gothpaladin írta...

"A Marci-nyelv igazán sikeres karriert futott be a 2100-as évek végéig, aztán végül teljesen kihalt a nyelv. Nyugodjék békében - üzenték akkor azok, akik még ennyit értettek Marciul, hogy ezt a szót ki tudták mondani ezen a kihalt nyelven. Ezután azonban a Marci-nyelv leszármazottai elfelejtették, hogy valaha is létezett ez a nyelv, és végül 2500-ra a Marci-család köb-ükunokája, MZ/X kezdett effelől érdeklődni Budapest területén, és felkutatta a nyelv atyjának hagyatékát, és azonnal értesítette az amcsikat, akiket addigra már száműzött az akkori szuperhatalom - a Teszkó birodalom - de átrepültek az ereklyéket magukkal hozva az új őskontinensre, Gondwana-2500-ra, és kicenzúrázták az összes nem Marci-nyelven íródott szöveget, majd a havi online bulvárlapok ezt adták le szerte a világban, és milliók zarándokoltak Budapestre, hogy felkutassák a Marci-nyelv eredetét saját szemükkel. És így indult meg a Marci-nyelv reinkarnációja, tömegek kezdték el ismét beszélni ezt a nyelvet, és ez máig tart."

MR-2500 Szilágyi Rádió, 2507. Május 9. - ekkor volt 500 éves a nyelv

valko2 írta...

hmmm,ezz pihentebb mint az enyém :D

ilike írta...

Ez hogyan jutott az eszedbe? :D

anny írta...

Valko2 :DD
nekem ebből az jött le, h 2500-ban is Gondvana világban...:-)
Bár legalább értik a bve-t:-)

hsanyi83 írta...

@ilike&anny:hát én már csak értek az ilyen, és hasonló hülyeségek írásában :P

Slayer Gothpaladin írta...

@Ilike: Csak reagáltam rá, hogy teljes legyen a sztori :)
@Anny & @Admin: Hát erről van szó :)

anny írta...

Admin/Valko: hát ezt tanítják neked az iskolában édes fijam?!:-)))

Slayer Gothpaladin írta...

Igen, ezt, pontosabban erre tanítják neki a viselkedést! :D

anny írta...

Hű, most ezen fogok gondolkodni egész úton hazafelé...:-)