Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2009. május 6., szerda

Vivat HelloCarbide Hack, Vivat Nokiaprogramok...

Jeee, sikerült tegnap reggel kijavítanom a Nokia E51-emben bekövetkezett "hibát" azáltal, hogy újrakezdtem a HelloCarbide Hack-et, és közben raktam vissza az áthelyeződött BIN mappát a C:\Sys-be az X-Plorer nevű Symbian S60v3-mas segédprogrammal, és ismét megint minden frankón működik, hurrá, hurrá, éljen :-DDDDD
Sok köszönetet tudok ezen kívül a Nokiaprogramok fórumának egyes regisztrált tagjainak, akik segítettek a megoldásban, különösképp a CapsOnOff hackeszköz belinkelőjének, az is tökéletesen működik, így ki tudtam szedni az összes Java-s programot a telefonmemória Private mappájából (nem mint letörölni csak kimásolni :-)), hipp-hipp-hurrá, éljenzés.
Ezúton szeretném minden mobil/médiamegszállott Nokiásnak javasolni a regisztrációt és az aktív jelenlétet a Nokiaprogramok portálon, mert amióta ott regisztráltam (3-4 napja), azóta ott is egyfolytában lógok. Rengeteg (mintegy 10000!), felhasználók által feltöltött működő és nagyszerűen használható Symbianos és Java-s játék és alkalmazás, segítőkész emberkék a fórumukon, sok hasznos leírás és friss hír, tippek és trükkök, hackelési és szignózási módszerek, mindez csak egy egyszerű regisztrációért...mi kellhet még? :)
Na nyomás regisztrálni és letöltögetni mindent :D, főleg amit javaslok az az X-Plorer 1.31 (nem hackelt telókra), azt mindenki telepítse, akinek kompatibilis telója van, vagy a BinPDA-crackelt X-Plorer 1.2-t (az nem kér online jelszóellenőrzést) a már hackelt telókra, mert ez mindenkinek kötelező darab, aki legalább olvasási szinten hozzá kíván férni a rejtett meghajtókhoz (D:\, Z:\) illetve rendszermappákhoz! Aki meg szeretne egy erős World of WarCraft-fellinget érezni S60v3-mas telcsijén, annak pedig szívből ajánlom telepítésre az Anrufen Online nevű Symbianos játékot, mert az már tényleg AZ az MMORPG, amit a WOW-fanok várhattak mobilra.
További jó játékot, telepítéseket, hack-eket és jó híreket! :)
Megjegyzés küldése