Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. április 30., csütörtök

Következő adásunk: Érettségi Szünet

Ma estétől kezdve eljő közénk az érettségi szünet: ma délután van ugyanis az SZBG 13. A és 12. B osztálya ballag, Júniustól pedig búcsúzik a gimitől, de a közeljövőre visszaugorva, Május 4-6-án lesz az érettségi nekik, ez idő alatt alatt az intézmény többi osztályának nincs tanítás - ilyen módon csak ennek a két osztálynak tanárai, valamint az igazgatóság és a vezetés lesz csak benn az épületben, a többieknek ezzel a +3 nappal együtt már majdnem hat nap a szünet - na és persze az is kérdéses, hogy mi lesz jövő Csütörtökön, mivel a BKV Zrt-nél előreláthatólag akkor lesz sztrájk és ez lehet, hogy egy plusz szabadnapot jelenthet immár mindenkinek és lehet, hogy csak jövő Péntek lesz az első tanítási nap, amiután pedig ugye, hétvége...és akkor közvetlenül az egyetlen sulinap után jön a blogtalálkozó...ugyebár, akkor lesz kétéves a blog, Május 9-én, Szombaton...de erről az előző kategorizált topikban kérem beszélgetni! De ami biztos: a következő utáni Hétfőig maximum 2 nap áll rendelkezésre a sulinak, és így most lesz sokáig BVE-fejlesztési és kirándulási lehetőség!

8 megjegyzés:

palildi írta...

Ez az érettségi szünet minden gimnazistának nagyon jó, kivéve a negyedikeseknek. Viszont megnyugtatásúl a Máté szerint az érettségi semmi... (bár tavaly ilyanor egész más volt a véleménye). Tamás is (jó ég már 5 éve) nagyon be volt ijedve aztán klasszul sikerült neki.

anny írta...

Huhúúú, én is nagyon be voltam rezelve annak idején...

Slayer Gothpaladin írta...

Miért pont a negyedikeseknek? Nekik is szünet van ott az általános iskolán belül, csak a tizenkettedik bések és tizenharmadik ásók azok, akiknek ilyenkor be kell menni (direkt írtam betűkkel, csak hogy olvasd el)! Amúgy meg minek beszélsz nekem MOST érettségiről, miközben addig még van több mint négy év?!

ilike írta...

offolok:

Egy ismerősöm gyerekeinek az iskolájában nem lesz érettségi szünet, hanem délutánonként lesz a tanítás.

Slayer Gothpaladin írta...

No comment. Szerintem megmondhatnád nekik, hogy olyan igazgatóhoz, aki ilyesmit rendel el, ne járjanak, menjenek másk suliba.

ilike írta...

Az ezen dőlne el az iskola választás, az gáz lenne. :)

ilike írta...

Az helyett ha.

anny írta...

Ha-ha!:-)))