Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. április 13., hétfő

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Húsvét Hétfő a mai nap, így most kívánok mindenkinek az eljövő még ma + holnapra pihenést, felépülést stb-t, és még annyit teszek hozzá, hogy unokahúgom, Viemann Rozi (Dj Rozchont) ma lett 11 éves. Neki is kívánjunk Boldog Születésnapot, és Kellemes Nyuszit!

11 megjegyzés:

palildi írta...

Gratulálok az unokahugodak....
Sajnos letelt a hétfő is, és már megint dolgoznom kell.... De sebaj, ez a hét csak négy napos és legalább találkozhattam a munkatársaimmal és jó nagyot beszélgethettem velük....

ilike írta...

Boldog születésnapot a leányzónak! :)

Slayer Gothpaladin írta...

Ejnye, nem kellett volna tegnap és tegnapelőtt feljönnötök? Akkor még át is tudtam volna neki adni, ráadásul egyből a születésnapján! Miért nem voltatok tegnap fönn?

ilike írta...

Én speciel tegnap apukámnál jártam, ő nem netezik, nincs számítógépe sem.

Slayer Gothpaladin írta...

@Ilike: Hát ezt nem hiszem el, biztos nem nyugdíjas korú már apád, és mégsem gépezik?! Alien :/

ilike írta...

Marci, apukám 66 éves, 6 éve nyugdíjas. Sosem volt számítógépe, képzeld, még SMS-t írni sem tud a mobilján. :) De az igazság az, hogy a komolyabb "gépekhez" már én sem értek! :)

Slayer Gothpaladin írta...

66 évesen HAT ÉVE nyugdíjas??? Szerintem azzal 1 éve lehetne normál esetben, vagy -4...

anny írta...

Van aki korábban megy nyugdíjba, pl korengedménnyel, vagy olyan szakmája van (volt), amivel korábban lesz nyugdíjas az ember.
És képzeld csak el egyszem nagyanyádat a számítógéppel vagy mobillal!:-) Bár szegény hajlandó lenne megtanulni, tudsz róla Marci? Csak ahhoz oda kellene sűrűn engedni a géphez, és tanítani...

Slayer Gothpaladin írta...

@Anny: Én tudok róla. De el is lehetne SIMÁN képzelni, ha nem tette volna tönkre mindkét szemét!
És attól még, hogy valaki nyugdíjas, ha van józan esze és látása, akkor meg lehet tanítani gépezéshez!

anny írta...

Hja igen, idősebb korban általában már a szemünk se bírja úgy a monitorra való bámulást. Mama se szándékosan tette tönkre a szemét, gondolhatod! Sajna, megy az magától is, és nem nagyon lehet ellene tenni...Szerencsés az, akinek jó marad a szeme!

Slayer Gothpaladin írta...

De nem is magától ment tönkre a szeme, hanem egy káros hatású gyógyszer mellékhatása rontotta el! Úgyhogy ezt ne keverd össze az "amúgy is tönkremegy"-gyel, mert ebben nincsen igazad, a semmitől nem megy tönkre egy emeber látása sem!