Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2010. július 31., szombat

Mi legyen a blog további sorsa?

Nagyon sokáig vártam ezzel a bejegyzéssel, de mivel még mindig azt látom, hogy teljesen megszűnt a blog iránti érdeklődés, illetve a blogon való aktív jelenlét, így most ezzel megpróbálok némi érdeklődést kiváltani olvasóimból.

Tehát, a kérdés az, hogy van-e így értelme folytatni a blogolást, ha sehonnét nem jön semmiféle reakció? Van-e értelme részemről fel-felnézni ide kb hetente, ha úgyse történik rajta semmi? Aki korábban itt rendszeresen olvasott, mind átment a fórumomra, illetve a honlapomra. A legutóbbi bejegyzésemre is mindössze egyetlen komment érkezett az elmúlt kb harmad év alatt, azóta semmi. Mintha csak feleslegesen lopnám még ezzel a nagyon kevés alkalommal is a szabadidőmet, amikor egy-kétszer felkukkantok ide.

A harmadik blogszülinapi találkozó teljes kudarca is közelebb hozott ehhez, hogy végül kiírjam azt, ami a következő bekezdésben olvasható. Nem akartam, hogy így legyen, de önhibámon kívül erre a pontra kerültem.

Ezek után azt hiszem, a legjobb lesz, ha én, mint a blog alapítója, vezetője hivatalosan lemondok a blog továbbírásáról. Amennyiben nem jön ez ellen komment, ez így is lesz. Onnantól kezdve vagy ír ide a többi blogtag, vagy inaktívvá válik a blog, bár ez utóbbi a valószínűbb.

A korábbi posztokat nem törlöm, a blog megmarad, csak frissítés nem várható egyhamar.

Ha jön erre igazi és tömeges reakció, nem fejezem be a blogolást. Ha nem jön, úgy leköszönök. Ha ez utóbbi lesz, akkor hát Köszönöm a mostanra majdnem 16000 látogatót, akik figyelemmel kísérték a blogot, Viszlát Mindenkinek - a honlapomon!