Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2008. július 19., szombat

Az elmúlt két hét főbb hírei / Üdv új tagok ;-)

Megint néhány új hírt közlök:

-Nos, most három új taagal bővült a blog szerzői listája: Ilivel (oszlopos kommentezős tag), Marcello 1.5-tel (Nonómanó évfolyamtársa), Nonómanóval és még Sáával is (fél-unokahúgom, kevesebb mint 1 hónappal fiatalabb nálam). Köszöntsétek hát az összeset, kedves bloglakók és külsősök is!

-A meghívásokon kívül elkezdtem ténylegesen is készíteni egy honlapot HTML-ben. Mivel az otthoni gépemen készül, és még csak 1-2 kép + néhány link van rajta, ezért még nincsen rajta a honlapomon, ami ITT lesz látható..

-Ezeken kívül volna egy online játékajánlatom: BattleKnight. Itt mindenki, aki regel, magának "csinál" egy harci lovagkaraktert, aki lehet vagy a jó, vagy a rossz szolgálatában. Lehet neki értékes tárgyakat, ezüstöt és drágakövet vennie / zsákmányolnia, elküldheted pozitív / negatív küldetésekre, és így minél több csatát kell megnyernie, szinteket lépnie, és minél több zsákmányt szereznie. Szerintem mindenki kipróbálhatja! Nagyon igényes online RPG játék ingyenességéhez képest! Aki pedig engem akar benne támogatni, az kattintson IDE, és akkor kapok egy-egy ezüstöt minden ráklikkelés után!

-Sajnos nem volt felhőtlen ez a (2) hét sem, mert sajnos a Netidőknél a stúdió és az ottani gép Java és Flash Player nélkülire átalakítása következtében megszűnt a Csüti-Csati szoba. Visszatelepíteni a rendszergzdai jogok hiányában pedig nem lehet. És ez is a "közszolgálatú" MR-2 Petőfi Rádió vezetői miatt történt! Végleg offline lett a Netidők, most már tényleg csak az a 4*5 perc áll rendelkezésre nyilvánosan Hétfőnként 23:03 és éjfél között.

Baljós esemény...mi fog még következni a Netidők számára? Végleg meg fogja szűntetni a műsort A RÁDIÓ egy éven belül? Hogy fogunk ezután a műsorral kapcsolatba lépni a stúdióbeliekkel adás alatt?

Amit azonban már nem hagyhatunk, hogy elvesszen, az a műsor szülinapi bulija. Ezt NEM akadályozhatják meg a rádiósok! Ez MEG KELL, hogy legyen tartva még most Júliusban! Társaim! Ne hagyjuk, hogy a Rádió mindent elvegye az egyetlen igazi digitális talkshowt mindenkitől! Ne hagyjuk, hogy a "Digitális talkshow mindenkinek! Itt a Netidők" helyett még a műsor szlogenje is emiatt változzon meg! Segítsetek a Netidőknek és jöjjetek el velünk a Liszt Ferenc téri Buena Vista kávézóba a buli indulására, ami Július 25-én 17 órától lesz várható!
Megjegyzés küldése