Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2008. július 1., kedd

Két új hír - BVE és Netidők 13.

Sziasztok! Van két-három újabb hírem, úgyhogy először az elsőt közlöm:

-Végre-valahára megjelent a BVE MFAV (Milleniumi Földalatti Vasút) PC-n is játszható végleges változata! Az M2 és az M3 után most már a földalatti vasút vonalát is végig lehet játszani, és immár nem csak az alfa verzióját. A BVE program innét tölthető le: mackoy
A pálya és a hozzá szükséges MFAV v2 szerelvény; valamint a többi metróvonal meg innét: BVE budapesti metrók
Ehhez kapcsolódik az a hír is, hogy iWiW-en létrehoztam egy klubot BVE Baráti Kör Online néven. Mindenki csatlakozzon!

-A másik hírem pedig az, hogy a Netidők 13. évéhez közeledik! Július 12-én éppen ezért a blogom olvasói végre a Netidőkösökkel együtt velem is találkozhatnak Budapest VI. kerületében, a Liszt Ferenc téri Buena Vista kávézónál délelőttől estig! Ezután 3 nappal pedig Nonómanó lesz 13 éves szintén! :)
Ehhez is van kapcsolódó hír: jómagam indítottam el a Netidők blogját még Június elején. A hír természetesen már oda is felkerült. Aki szemfüles, már innét, a saját blogomról is elérhette a blogot és elolvashatta a legújabb bejegyzést, de akinek nem tűnt ez fel, annak elárulom, hogy innétlehet elérni a blogot, melynek címe: Netidők Baráti Kör Online.
Megjegyzés küldése