Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. november 14., szombat

Cinkota-Csömör HÉV-vasútvonal OpenBve-hez

Tegnap este megint rámjött az alkotási kedv, így egy korábban rendszerösszeomlás miatt leállt projektet vettem elő, a Csömör-Cinkota HÉV vonalat, és elkezdtem írni, igaz, most a másik irányba, tehát Cinkotától Csömörig. Délre értem tegnap haza a gimiből, akkor kezdtem hozzá az építéshez, aztán ma is folytattam azt, mostanra pedig meg is jelentettem belőle egy 0.2-es bétát, amiben a bemondások nagyobbik fele már hallható vezetés közben, de "Csömör" szót tartalmazó felvételem még nincs, így egyelőre csak Cinkota és Szabadságtelep között hallhatók az eredeti bemondások, nem eredetit meg nem fogok beletenni, ronthatna az összképen. Objektumok közül főleg kertesházak, utak és animált (csak OpenBve-ben villog, BVE 2/4-ben nem!) fénysorompók kerültek eddig bele az alapokon (sín, talaj) kívül, ezt természetesen folyamatosan bővíteni fogom, mindenekelőtt dombtöltésekkel és peronokkal, utána a többivel. A pálya bétája a honlapomról tölthető le!

5 megjegyzés:

anny írta...

Nincs még Csömöröd? Akkor köv héten megint hévezni fogunk, ugye? Alig várom!:-)

palildi írta...

Csömör az nagyon szép hely, nemrég voltam (egy kolleganőm lakik ott)

Slayer Gothpaladin írta...

Három napba telt észrevenni...meg a fórumon is... Na szóval, először is mi az, h "Nincs még Csömöröd"? Másodszor pedig szerintem is szép táj Csömör és környéke, igaz, Csömörnek csak a déli meg a HÉV körüli részét ismerem (igazán), de az elég vonzó számomra, lehetőleg minél hamarabb szeretném az egész falut bejárni, mert tetszik, sőt a HÉV-et végig körülvevő rész is!

anny írta...

Csak vicceskedtem, na!:-)
De különben nekem is nagyon tetszik Csömör és környéke, szóval szívesen megyek arra bármikor, ha hívsz!

Slayer Gothpaladin írta...

Megvolt a HÉV-ezés, eredménye a legfrissebb bejegyzésben olvasható.