Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2010. február 21., vasárnap

Válogatás a havi klipekből

Habár eredetileg csak Márciusra ígértem a következő itteni blogbejegyzésemet, tekintve, hogy továbbra se kezdtetek el követni Twitteren (ejnye-bejnye! :)), most úgy döntöttem, beágyazom ide néhány videómat, amiket már idén készítettem és tettem közzé YouTube-on, főleg OpenBve-seket, de egy-két nem szimulált videót is beteszek most ide.

Na akkor lássuk a klipeket!


1.: Budapest Metró (M2 vonal) OpenBve-ben, Vizipók metrószerelvénnyel, utastájékoztatások nélkül, eredeti hangokkal:


2.: Budapest fiktív 55-ös villamosvonal előzetese OpenBve-ben, Korszerűsített Csuklós Villamossal (KCSV7), zenei aláfestéssel:


3.: Budapest HÉV (Csepel - Boráros tér vonal) OpenBve-ben, eredeti hangokkal, 1. rész (Csepel - Szabadkikötő szakasz):


4.: Budapest HÉV (Csepel - Boráros tér vonal) OpenBve-ben, eredeti hangokkal, 2. rész (Szabadkikötő - Boráros tér szakasz):


5.: Budapest Trolibusz - ZIU9B és Ganz-Solaris / Ganz-Skoda Trollino12 a Kálmán Imre utcában, eredeti formában:


6.: Budapest HÉV (Cinkota - Csömör vonal) OpenBve-ben, Stadler FLIRT motorvonattal, zenei aláfestéssel:


7.: Budapest Metró (M2 vonal) Pillangó utca - Örs Vezér tere szakasza EvA Barbi metrószerelvénnyel, eredeti formában:


8.: A kakukktojás: 20 másodpercben az egyik földrajz óránk :)Ezek után már csak annyit írnék, hogy élvezzétek a klipeket! :) Ja, még azzal zárnám, hogy természetesen továbbra is követhetitek videós tevékenységemet, ha időről időre felnéztek a YouTube-fiókomra, hiszen az úgyis gyakrabban frissül, mint ez a blog, gyakorlatilag az ottani videók végignézésével meg tudjátok állapítani, hogy hol, mikor, s merre jártam: például a tegnapelőtti videóim alapján végigkövethetitek a nagy esti utam egy részét Bajza utca metróállomás és Pesterzsébet felső HÉV-állomás között! És egy valamit ne felejtsetek: értékelni a videóimat és terjeszteni a channelem hírét, hogy minél több megtekintést kapjanak videóim!

Előre is köszi mindenkinek a segítséget!

Megjegyzés küldése