Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2010. február 1., hétfő

2010 Január főbb eseményei - interjú formájában

Újévkor írtam ide legutóbb, úgyhogy egy teljes hónap alatt összegyűlt pár leírnivaló, lássunk hát hozzá, egy fikcionált interjú formájában:

-Mi hír a BVE tájékán, mit építettél mostanában?
A Cinkota-Csömör HÉV vonal 0.6-os szinten van BVE-hez és OpenBve-hez, de most azon a ponton felfüggesztettem a fejlesztést a legközelebbi arra utazásom és fotózásom alkalmáig, mert a következő frissítésbe már új, valós objektumokat szeretnék betenni, amiket már én készítek hozzá. A 2-es illetve 70-es vonal most ismét előtérbe került, most Rákosrendezőt kezdtem el kiépíteni, jelenleg itt tartok vele:

Ahogy ezt a képet Maztro kommentálta:
"A háttérnek, meg a tetőnek -szerintem- nem kéne ott lennie a textúrának alkalmazott képen, vagy ha mégis, akkor nem így, hanem a "feladatra kiképezve" kéne összevágni a tetőt is.
Egyébként a pálya (nem akarom elkiabálni magam) nekem tetszik, mert eddig nem sok pálya produkált ilyen szép nagy íveket, miközben több vágány is kanyarog jobb, meg bal oldalt. :)"
Igen, még sok fejlesztenivalóm van az objektumokon, és valóban a tetőrész a legrosszabb jelenleg, de napról napra egyre csak bővítek és javítok mind a pályán, mind az objektumokon, ez tehát csak egy kezdeti változata a környéknek, amit 2 napi munkám eddigi eredményét mutatja.
-Milyen az idő?
Hideg, szeles, téli(nél is rosszabb) idő, meg nagy hó mindenütt. Brrr, már kezd elegem lenni ebből a fagyból, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül...
Jöhetne már a tavaszi felmelegedés! :)
-Mit csináltál mostanában?
Hát, sok mindent. Ennek nagy részét már a BVE címszó alatt megemlítettem, ezen kívül tegnap például az Örs Vezér téri IKEA-ban voltam, ahol valami extrém olcsón ehettem tele magam (riszpekt+ az IKEÁ-nak ezekért az árakért, és főleg az ízekért!), mindössze néhány százasért ehettem ott annyit, mint amennyit máshol kb 3* ennyiért kapok, és úgy, hogy ebbe főétel, egy tortaszelet és még egy fagyi is belefért! Úgyhogy az IKEA étterme egy általam Nagyon Ajánlott, mintegy kötelezőnek tartott étkezde, szerintem mindenképp érdemes hétvégéken ott ebédelni, mert nagyon is pénztárcakímélő módon lehet ott azt megtenni, meg is nyalhatjátok utána mind a 20 ujjatokat :)))
De ne reklámozzunk tovább, lássuk, mi történt még ebben a hónapban. Sokat csiripeltem Twitteren, ahol már mintegy 90 követőm van úgy, hogy én kb 135 személyt követek ugyanakkor, és a követőim száma naponta növekszik, néha 3-5 új követővel is. Szerintem nem rossz ez az arány... Már csak Ti, Kedves Blogolvasóim, hiányoztok ebből a 90-ből számomra úgy igazán, úgyhogy szerintem Ti is regisztráljatok, és nyomjátok már be rám azt a "follow"-ot, hadd legyen akár már holnapra 100 követőm! Megteszitek ezt értem? Akkor talán a következő bejegyzésem nem csak Márciusban születhetne itt meg, hanem még Február közepén :)
A fórumon is az elmúlt kb 4-5 napban megugrott az aktivitás, majdnem mindegyik oszlopos blogolvasóm írt legalább 3-4 hozzászólást ez idő alatt, bár tegnap óta megint kicsit elcsendesült a légkör... Vajon miért?
Lényeg, ami lényeg: Újévtől kezdve a Twitteres blogom vált az elsődleges blogmmá, azóta oda (szinte) mindennap írok, napjában többször is, októberi (vagy mikori) csatlakozásom óta már nekem is mintegy 1000 bejegyzésem született ott, úgyhogy gondolom ez világossá teheti ennek okát...
Na, kb ennyi az, amit feltétlenül meg kellett mostanra már említenem, viszlát a fóru...izé, Twitteren, a következő itteni bejegyzésig! :)
Megjegyzés küldése