Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. szeptember 11., péntek

Képes összeállítás Déli-Kelenföld 0.4-ről BVE 4-ből (törölve)

A bejegyzést töröltem az Ádámmal megegyezés értelmében.

12 megjegyzés:

palildi írta...

Ügyes a Vasutasadam is, meg kell hagyni

Slayer Gothpaladin írta...

Tény és való, de most neki kéne a fórumon már említett Hik-idézetet (a vszkedést fejezük aba) mondani, mert elég erősen fogalmazta most meg egy mailben a képek felkerülésével kapcsolatos nemtetszését...a fura ez utóbbival kapcsolatban az, hogy a fórumon levő háttérképet is le akarja vetetni, pedig eleddig nem ellenkezett azzal, pedig lett volna rá ideje, hisz nem tegnap kerültek fel azok a képek, hanem már vagy két hónapja, és az már nem kevés idő...

Anny írta...

De miért? Mert azt ő gyűjtötte be vagy készítette? Ez akkor copyright vita? És jogos a részéről?

Anny írta...

Szóval nem lehet, hogy jogos Vasutasadam haragja? Mert ha nem kérdezted meg, felteheted-e az ő szellemi termékét, akkor jobb, ha leszeded, és elnézést kérsz, nem?

ilike írta...

Hosszú idő óta - a munkahelyem végre megjavított másik gépéről - sikeresen betöltöttem ezt a csodás blogot. :)

Sajnos a sok munka miatt csak rápillantok mert nincs időm.

A képes összeállítás tetszik. :)

Slayer Gothpaladin írta...

Anny: nem a pályát tettem föl, csak képeket róla.
Ilike: köszi, Ádám nevében is, bár a vele való megegyezésem értelmében innét le fogom venni a képeket, de ha kell, max átküldöm emailben a képeket, ha ti nem mentitek még most el - ez utóbbi persze minden olvasómnak szól!

Névtelen írta...

Üdv!
Ilyen igénytelenség közepette melyik fejlesztő látna szívesen egy "bemutató" képsorozatot a pályájáról?

- (Elhiszem, hogy ennyi képnél az embernek nincs kedve megvágni azokat, de) A pálya mellett más oda nem illő -kivágatlan- részek is láthatóak maradtak.
- Még az egyszínű kék háttérből sem lehetett volna kivágni az msn-en bejelentkezőket, köztük a pálya építőjét?!
- Oké, oké, van aki otthon önmagában el metrózgat egy MÁV pályán, de annak bemutatásakor?! Ez nem az 5-ös metró, aminek sínei Esztergomig vezetnének vasútvonalon (http://metro.xdt.hu/m5.htm)!
- Ilyen igénytelenség (amit fel sem sikerült mérned?) ellenére pedig még csak meg sem kérded a pálya készítőjét, hogy "Hát sajnos gyatra lett a minőség, de azért kitehetném ezeket a képeket a...?"

Ne vicceljünk már! :)

Amúgy -sajnálatos módon- bár nem ismerem az elmúlt időszak körülményeit, de mi van akkor, ha azért nem jelzik a fórumháttér zavaró jellegét, mert a kedves "kép-, és annak tartalmának a tulajdonosa" nem nézi minden nap az adott fórumot, és mivel fel sem lett hívva a figyelme a kép ötletre, így nem tudott róla?!
Hű miért is nem ellenkezett eddig?
[Igen, elismerem, ez csak egy feltételezés, de szerintem van alapja!]
----

T. Gothpaladinus!
Azt hiszem jogos a "követelődzés", miszerint vegye le a cikket a blogjáról, ha ilyen gyatra a minőség!

Üdvözlettel Névtelen, alias regisztrálni nem kívánó maztro, aki mindenképp írni akart kicsit az ügyben. :)


U.i. #1: Ha jól tudom (és nem én lettem becsapva :D), Ádám már milliárdszor elmondta, hogy a pálya 0.3-as verziójú, nincs kész. Más szavakkal: nem kell túlszárnyalni Ádámon, azaz helyette idő előtt bemuatni mindent.

U.i. #2: Ha ezt e-mailben küldtem volna, 1 órával később jönne a blogon vezércikként, hogy mi a fenét hordok össze, vegyem már észre magam, és hogy neked van igazad továbbra is. - Legalábbis az átgondolatlanság-mesterségedet így tapasztalom. :P

U.i. #3: Ne haragudjon senki a levélért, de úgy érzem már meg kellett érnie egy ilyennek is! A meggondolatlanságon kéne változtatni, de egyébként tényleg lelkesnek, és úgy-ahogy segítőkésznek talállak Gothpaladinus! Hajrá! :)

palildi írta...

Húúúúúúú, hogy milyen parázs vita alakult itt ki. De ez nem baj, mert csak így lehet tanulni egymástól. GPS szerintem nem gondolt arra, hogy a másik félnek nem tetszik az, ha kirakja a képeket (félkészen), sőt jót akart. De az Ádámnak is igaza van.
Szerintem egyezzetek meg, hogy legysen ezután. :_))

anny írta...

Hm... Kedves Névtelen, jó hogy ide írtál, szerintem most téged azért tényleg a jóindulat vezérelt...

Remélem GPS most nem zsigerből válaszolsz, hanem megfontolod a leírtakat, és óvatosabb leszel a jövőben. Bármit fölhasználsz, előtte meg kell kérdezned a tulajdonost! Akkor is, ha abszolút ártatlanul és jóakaratúan teszed! (Ebben soha nem kételkedtem egyébként.)

A tapasztalatlanság nem bűn, és a hibákból tényleg tanulni lehet sokat, és tovább lehet lépni!!!

Remélem Ádám is túlteszi magát a történteken, és nem lesz ellenséges a jövőben...

Peace, gyerekek!

ilike írta...

Marci, a blogomban felkérlek valamire, remélem írsz róla egy postot. :)

ilike írta...

Most olvasom hogy micsoda nagy vita alakult ki. Remélem minél hamarabb megoldjátok a helyzetet!

palildi írta...

És a békítő szándék hanvába hullt. Névtelen, lehet hogy teljesen igazad van (én nem tudom miről van szó), de eléggé hitelét veszti a hangnem miatt. Nekem az a véleményem, hogy aki így beszél annak hiába van igaza, mégsincs. Jó lenne a blog régi jó hangulatát visszontlátni, akinek elnézést kell kérni tegye meg. Aki hibázott az is lássa be. És nyissunk új témát. Annyt idérve peace...