Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2008. október 7., kedd

Első alkalom, hogy iPhone-t érinthettem meg - első tapasztalatok

Anny egyik kedves kedves kollégájának köszönhetően végre volt alkalmam kezembe fogni tegnap délután a könyvtárban az aktuális csúcstelefont, az Apple iPhone 3G-t. Kipróbáltam a nagyítható netböngészőt, a Google Maps-ot és...ledöbbentem. EZ valóban Hungária aktuálisan legjobb telefonja, igaz, BT-n nem tudtam párosítani a saját telcsimmel...

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

iPhone? Bt? És mennyiért vesztegetnek gy ilyet? Nagyon értesz a technikához, milyen fényképezőt javasolsz nekem??? Közelről virág stb. fényképezésére kellene, szép képeket szeretnék készíteni.

Névtelen írta...

Hát én már nem is tudom miket tud az ilyen készülék. Fényképzeni is úgy lehet szinte vele mind egy fényképezőgéppel. Hihetetlen. Mennyi az ára? Mikre érdemes használni? Egy kis továbbképzésre lenne szükségem. Egyébként a fényképezőgép engem is érdekelne, mert anyukámnak szeretnék venni a szülinapjára (de valami egyszerű és olcsó gépet).

Névtelen írta...

Nos, hogy közös kérdésetekre feleljek, ez a készülék jelenleg csak a T-Mobile-nál vásárolható meg, és csak előfizetéssel (Ikon 400 vagy Ikon 600 díjcsomagban, amik havidíja 9990 vagy 14990 forint), de a kezdőrészlet ára 990 forinttól akár 89990 forintig is fölmehet, és ez az ár attól függ, hogy 1 vagy 2 év hűségnyilatkozattal vesszük meg, hogy a 4 vagy a 16 gigás változatot vesszük meg, valamint hogy Ikon 400 vagy Ikon 600 díjcsomagot választunk hozzá. A legolcsóbb 990 forintos kezdőrészlet 2 év hűségnyilatkozat, 4 gigás változat illetve Ikon 600 díjcsomag előfizetése esetén kapható meg, míg a legdrágább 1 év hűségnyilatkozat és Ikon 400 díjcsomag mellett a 16 gigás változat. Mindegyik kompatibilis 3G-vel, Wi-Fi-vel vannak felszerelve, illetve 5 megapixeles fényképezőgéppel / kamerával. A BT a BlueTooth 2.0 rövidítése, amely vezeték nélküli kapcsolat szintén van benne, bár régebbi telefonokkal inkompatibilis valamiért (az én T610-esemet nem találta meg, fordítva sem). Ezenkívül a GPS is alapfelszereltség a Google Maps-hoz. Telefonos elérhető árú fényképezőgépet a Sony Ericsson K550i telefonjában találsz jót, Ilike...abban ugyanis autofókuszos 2 megapixeles fotókat lehet felvenni, és kisebb méretű videókat is memóriabetelés hosszúságban.

Névtelen írta...

Fúúú ezt jól összeszedted.Nekem a hűségnyilatkozatom valamikor februárban jár le (és mivel anyukám társtelefonszámom, neki is). Akkor mindenképpen magammal viszlek vásárlolni valamilyen készüléket (Tamás mobilja vizes lett (a mosógépben, mert nem gondoltam arra, hogy a mackógatyája zsebébe tartja) és hát neki mindenképpen kell valami telefon, bár soha nem kapcsolja be, de azért jobb ha van.

Névtelen írta...

Bocs, a "kisebb" változat nem 4, hanem 8 gigás! További infók itt a két díjcsomag jellemzőiről és árairól: iPhone 3G - A várva várt iPhone. Megérkezett.

Névtelen írta...

Ezt jól egyszerre írtuk :) Remélem, sikerült minden kérdésetekre kielégítő és érthető választ adnom!

Névtelen írta...

Tominak meg nem adod meg az e-mail címét? Neki is kiküldenék ide egy meghívót!

Névtelen írta...

Ezek a kütyük nem vízhatlanok??? Megáll az ész!
Különben télleg eszméletlen ez a csúcsizé, még engem is lenyűgözött,
különösen a fénykardja vagy szablyája, mert az is van rajta, lehet suhogtatni atelefonnal, és akkor hangot ad ki meg fényjeleket mefg zenél, és azt hiheted te vagy DartWader. vagy nem így kell írni??:-)

Névtelen írta...

Darth Wader két külön szó, Anny.