Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2008. október 30., csütörtök

Néhány új "fícsőr" ;-)

Ezen a napon bevezettem néhány újdonságot a blogon, mint az gondolom egyeseknek már feltűnt.

1.: Látogató-számláló: gondolom, már szinte mindenki látott ilyet, úgyhogy nagyon nincs mit bemutatni rajta...egyszerűen csak mától kezdve számolja, hogy hányan nyitották meg ezt az oldalt (mármint hogy hányan néztek föl a blogomra; az érthetőség kedvéért).

2.: Rendszeres olvasók listája: ide mindenkinek, aki rendszeresen olvassa / írja a blogomat, érdemes lesz belépni, hátha lesz ebben némi meglepetés is!

3.: Első YouTube-videóim: mostantól kezdve mindig fel fogom legalább valamelyik blogomra rakni a feltöltött videóim linkjét, ilyen módon fölraktam a Netidők 13. születésnapjáról szóló videókat is, a YouTube-profilomon ez kezdettől fogva látható ITT, illetve a NIBKO blogon is megnézhető mindkettő videó.

Remélem, elnyeri tetszéseteket ez a néhány újdonság, ha még szeretnétek valamit, csak írjátok nyugodtan meg nekem, aztán vagy úgy fogom találni, hogy ez tényleg kell, vagy úgy, hogy nem...
Megjegyzés küldése