Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2009. február 13., péntek

Google Fordító magyarul!

Nahát, nahát. Google kezd honosodni... A Google Hírek után immár a Google Translate is elérhető magyarul. Na, manapság, aki az én blogom bejegyzéseit kívánja honosítani, annak már nem lesz nehéz dolga :)

Más: éppen most zárjuk le PálIldivel a mostani találkát az Arany János utca, Burger Kingben, ezt is onnét írom.
Szombaton (azaz holnap) ugyanitt jön ismét az Ingyenkorrep, és a Netrádió!!!

Kiegészítés 00:30-kor: délelőtt még csevegek Gerivel és ÁkosSKÁ-val (vele akár most is lehet), aztán 11 óra tájt a Burger Kingből indul az újabb Winamp-adás, Korrep Rádió néven, úgyhogy aki ide délután kb 2-ig felkukkant, annak adás alatt Google Talk-on illetve Skype-on az adás linkje lesz látható, tehát kattanjatok ránk!

Változás Vasárnap 12:45-kor: a Burger King helyett Piliscsabán leszünk ákosSKÁ-éknál, de nem 2-ig, hanem 3-tól egészen este 8-ig elérhetők leszünk, és megpróbáljuk az ottani routert úgy átkonfigurálni, hogy ne blokkolja a SHOUTcast-ot, hogy onnét is lehessen nyomatni a Korrep Rádiót, és reméljük, hogy lesznek hallgatóink!
Megjegyzés küldése