Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2009. február 3., kedd

Valko2 barátunkra rájött az "írhatnék" + közeledik a 6. vizsga

Tegnap nem kevesebb, mint három bejegyzést írt az egyes blogokba régi barátunk, Valkó Máté, alias Valko2, ezek közül az egyik egy olyan extrém hosszú szöveg lett, ami még az eddigi valószínűleg leghosszabb bejegyzésünknél is hosszabb! :-O Egyszóval Máté bekeményített :)))

A másik, amit szintén meg kívánok említeni, az az, hogy jövő Pénteken következik az immár hatodik ECDL-vizsgánk, történetesen a HTML témából. [Nem tudom, Valkó, te hogy állsz a HTML-lel (vagy ülsz? :-)), de ha azt nem is tudsz még nagyon, akkor akár C#-os parancsokat is írhatsz a NIBKO-ra is, biztos lenne, aki értene hozzá, és kisegítene a problémáidban...] Már kezd nagyon megszokottá válni ez a vizsgasorozat, és bár kezdetben egy kicsit féltem, hogy túl nehéz lenne, mostanra már egy cseppet sem félek egy vizsgától sem, hiszen úgyis mindig van időnk felkészülni mindenre úgy, hogy a végén már kívülről fújunk mindent...Ti, többiek, nem szoktátok a közeletekben lévő velem hasonló korú "kölyköket" rémísztgetni azzal, hogy "hú de nehéz lesz ez a vizsga, hajaj"? Mert ha igen, szerintem csak eleinte érdemes ezzel próbálkozni, az első vizsga után már nem...

De térjünk vissza a tegnapi bejegyzésözönre: a három bejegyzés egyenként a mobilblogon (csak meghívott tagoknak), a Szívatás blogon (ez a leghosszabb paródiaözön), illetve a NIBKO-n (Netidők Baráti Kör Online) található.

Ezzel szeretném mutatni, hogy tényleg ritkaság az, hogy 4-5 napnál ritkábban ne kerülne általam valahová is új bejegyzés!

Ja, és még egy hír a suli felől: az osztályunk immár a korábbi 34 helyett 35 tagos, ugyanis éppen a félévforduló Hétfőn (tehát 8 napja) érkezett közén Dunakesziről egy új lány, Pintér Dóri, róla én személy szerint még nem sokat tudok, amit viszont igen, hogy nagyjából a mi osztályoldalunk főszerkjével, Daniellával nagyjából egymagas, és hogy azért jött el a korábbi gimijéből, mert az ottani osztály a legkevésbé sem volt egységes, és abban a reményben jött át, hogy itt majd olyan helyre kerül, ami neki is jó. Igaz, jövő év elején még kell felvételiznie, mert anélkül jött hozzánk, de egyelőre azt látom, hogy jól meglesz ő is köztünk. Szurkoljunk hát neki :)
Megjegyzés küldése