Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2009. július 19., vasárnap

2-es vonal 0.3.2

Mostanában leginkább BVE bloggá vált a blogom, de szerintem nem annyira zavaró. Ha mégis, tudjátok: komment, e-mail, stb...(most angol a billentyűk kiosztása, azért nem írok ékezeteket, de remélem, kiolvasható az írásom, sebaj, majd még javítom a szöveget, amint olyan helyen leszek, ahol erre lehetőség is lesz)

Lássuk tehát a napi BVE-screenshotokat:
(Upsz, baja van a gépnek a Firefoximaxival, 400 bad request a kép feltöltési kísérletére. Sorry. Majd legközelebb.)

Na akkor a képek után a frissítés leírása jön:

-A mostanában hanyagolt Nyugati-Angyalföld közti részen sűrűsödtek a peronok, illetve ahol rosszul voltak azok elrendezve, azok is javításra kerültek.
-Leányvár állomáson immár 4 vágány látható, és természetesen a plusz peronok is le lettek rakva.
-Vasútmúzeum megállo is valósabb külsőt nyert, a 2 vágány és a 2 peron is megfelelő helyre került.
-Külön tervbe lett véve a pálya egy külön route-fájlban újraírása, amiben már a távolságok is a valóságot fogják idézni, sőt az ívek is úgy fognak majd elhelyezkedni, mint a valóságban (Petegabi railfilmje ebben nagyon nagy szerepet fog játszani, érdemes lesz azt is megnézni), így annak alappályájának elkészülése után azért a jelenlegi route is meg fog maradni, csak akkor a jelenleg letölthetőt fél-fiktívnek fogom nyilvánítani.

Aztán pedig jöhet a valósággal összehasonlítás, egyelőre azzal kezdjük, lássuk tehát a 2-es vonal eredeti filmjét Petegabitól:Frissítés 21:50-kor: ékezetkorrektúra megoldva.
Megjegyzés küldése