Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2008. szeptember 15., hétfő

M0 Északi Duna-híd / Megyeri híd: ÁTADVA!Az M0-áról bőWebben ITT lehet olvasni, valamint alapból közzéteszek az eddigi állapotról egy képet, amit az M0 főoldalán is meg lehet tekinteni a "Térképek" menüpont alatt!

2008. Szeptember 13. Ma nagy nap virradt a sebességőrülteknek, ugyanis az M0 Északi Duna-híd ezen a napon került ünnepélyes és mazsorettes átadására! Én azon a délutánon ott voltam. Ám a nap ennek előtte másképpen indult, ugyanis az volt tervben alapból, hogy délután Dunakeszire fogunk kimenni. Anny előreküldte NonóManót, ám sikeresen elszúrták a vonatválasztást, mert a személyvonat helyett a zónázót választották, ami ugyebár Vácig meg sem áll, szal jól van...NonóManó is csak akkor tudta ezt meg, amikor odament hozzá egy kalauz...szóval ezzel kapcsolatban no comment. :-/ Én és Anny tehát NonóManó indulása után nagyjából 3 órával kezdtünk el odaindulni, ám amikor már Rákosrendezőnél voltunk, akkor hívott NonóManó, hogy hát ma adják át a hidat, és ők bejönnek bicajjal, tehát ne menjünk ki...emiatt azt választottuk, hogy a Vécsey Károly utcai cukrászdában fagyiztunk egyet, aztán azon keresztül mentünk ki a Váci útra, nagyszerű időzítéssel odaérve, mert éppen akkor jött oda a 196-os (korábbi nevén 96) busz, és utána jött egyből egy 104B busz, ami nyilván csak ideiglenes járatként "szolgált" azon kivételes alkalommal (két végállomása Újpest-Központ Metróállomás illetve Székesdűlő Ipartelep...jelentkezzen, aki NEM ideiglenes járatként ismeri ezt a buszt a környékiek közül!
Megjegyzés küldése