Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2008. szeptember 15., hétfő

M0 Északi Duna-híd / Megyeri híd: ÁTADVA!



Az M0-áról bőWebben ITT lehet olvasni, valamint alapból közzéteszek az eddigi állapotról egy képet, amit az M0 főoldalán is meg lehet tekinteni a "Térképek" menüpont alatt!

2008. Szeptember 13. Ma nagy nap virradt a sebességőrülteknek, ugyanis az M0 Északi Duna-híd ezen a napon került ünnepélyes és mazsorettes átadására! Én azon a délutánon ott voltam. Ám a nap ennek előtte másképpen indult, ugyanis az volt tervben alapból, hogy délután Dunakeszire fogunk kimenni. Anny előreküldte NonóManót, ám sikeresen elszúrták a vonatválasztást, mert a személyvonat helyett a zónázót választották, ami ugyebár Vácig meg sem áll, szal jól van...NonóManó is csak akkor tudta ezt meg, amikor odament hozzá egy kalauz...szóval ezzel kapcsolatban no comment. :-/ Én és Anny tehát NonóManó indulása után nagyjából 3 órával kezdtünk el odaindulni, ám amikor már Rákosrendezőnél voltunk, akkor hívott NonóManó, hogy hát ma adják át a hidat, és ők bejönnek bicajjal, tehát ne menjünk ki...emiatt azt választottuk, hogy a Vécsey Károly utcai cukrászdában fagyiztunk egyet, aztán azon keresztül mentünk ki a Váci útra, nagyszerű időzítéssel odaérve, mert éppen akkor jött oda a 196-os (korábbi nevén 96) busz, és utána jött egyből egy 104B busz, ami nyilván csak ideiglenes járatként "szolgált" azon kivételes alkalommal (két végállomása Újpest-Központ Metróállomás illetve Székesdűlő Ipartelep...jelentkezzen, aki NEM ideiglenes járatként ismeri ezt a buszt a környékiek közül!

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

majd csak 09.30án lesz átadva...

Névtelen írta...

Én azt a buszjáratot nem ismerem. :D De nem lakok Budapesten, így ez mentség lehet. :)

Névtelen írta...

Télleg én is ezt hallottam, ez nem a hivatalos átadás volt...
Ez nem von le a nap értékéből persze!:-)Jó kis lufiszaggató élután volt, a 3 röpcsi a feleregetett óriáslufikat csak ritkán hibázta el, és átrepültek a hidat tartó traverzek között is.
Sör, lángos, izgalom, minden megvolt köszönjük szépen!:-)

Névtelen írta...

De legalább a keleti szakasz át lett már teljesen és ténylgesen adva! Ili: nincs mentség :P :D

Névtelen írta...

Kb. 2 hete adták át egy szakaszt mifelénk, azóta állandó alapzaj van a húgomék telkén. (a falu szélén van a telek, az M0-stól kb. 1 km-re) Az átadás napján délelőtt biciklizni lehetett az átdásra kerülő MO-s szakaszon.

Névtelen írta...

ja, és kicsit off, de köszi a meghívóért :-)

Névtelen írta...

Szebi helló!!!!!!
De jó, hogy itt vagy te is a fedélzeten!:-)))
Szegény húgodék fizethetik a haladás(?) árát...:-(

Névtelen írta...

Szia Anny! :-)

Csak jövőre költöznek a telekre, igaz a belvárosból, az se jobb szmog és zaj szempontjából :-)

Nagyon fura érzés különben, hogy ahol most 2x3 sávon mennek a kamionok pár éve még más volt a táj. Emlékszem az útra ami már nincs sehol, hogyan kanyarodott, milyen volt mellette a táj, hol volt nádcsoport, az őszi köd hogyan ülte meg a völgyet... Semmisem állandó, csak a változás... Több közhelyet ma már nem írok!

Névtelen írta...

Sok a közhely? ÁÁÁ, dehogy! :)