Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2008. szeptember 12., péntek

Tegnap volt 7 éve, hogy elindult a globális háború a terrorizmus ellen

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Emlékszem épp kocsiban ültem és mentem a Mátéért mert meccse volt (Csepelen). És megszakították a rádióban az adást és bemondták, hogy mi történt. És én azt hittem hogy csak valami vicc lehet. Nem hittem el, Amerika annyira támadhatatlannak látszott. Azóta biztos, hogy megváltozott a világ.

Névtelen írta...

De ezt még 09/11-kor, vagy már 12-én? És melyik rádión? MR-1 Kossuth?

Névtelen írta...

A rádióra már egyáltalán nem emlékszem (olyan régen volt) és még 9/11-én. De viccnek gondoltam.

Névtelen írta...

És mikorra hitted el komolyan? Akkor, amikor a támadás után egy hónappal Bushék háborút indítottak Afganisztán és az Al-Kaida ellen?

Névtelen írta...

Hú, én otthon voltam éppen vmiért, amikor a Buksi (felnőtt lányom) hívott éppen, hogy anya kapcsold be gyorsan a tévét, terrortámadás Amerika ellen! csak néztem a füstölgő-lángoló tornyokat és nem akartam elhinni én sem...
Azóta olvastam már egy-két regényt, ami erről szól, ma már az a hihetetlen, hogy akkor nem hittünk a szemünknek. A támadhatatlanság csak illúzió, sajna.

Névtelen írta...

Engem meg a húgom hívott fel, hogy kapcsoljam be a tévét, mert megtámadták Amerikát. Tényleg döbbenetes volt a látvány, napokig a tévé előtt ültem és minden híradót, erről szóló beszélgetést megnéztem.

Névtelen írta...

Ezek szerint te tájékozott vagy Szebi...