Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2008. október 16., csütörtök

15 év.

Ennyi ideje blogosítok...izé, boldogítok mindenkit, hiszen 1993. Október 16. hajnalán születtem, immár tehát néhány órával több mint 15 éve. Ez idő alatt rengeteg minden történt a világban... 1993-ban például a Szilágy Árpád-féle Reggeli Csúcs indult el a Petőfi Rádión, de ez sajnos 1999 elejére megszűnt. Viszont 1995. Július 12-én indult el a MODEM IDŐK, majd rá 3 nappal NonóManó is világra jött. Eközben a MODEM IDŐK 2006-ra Netidőkké változott és egyórássá alakult, ami az MR-2 átalakítása óta sem változott...most jól belakva vagyok itt, 15 évesen, miután a suliban az osztályban egy szép hosszú ubit kaptam a kedves oszttársaimtól, valamint PálIldi-től egy Connect c. magazint. Az idő nagyon szép mostanában, még most, este is egész kellemes idő van, igaz, pici szellő van, de ez semmiség egy magamfajta 15 évesnek; minden adott tehát egy nagyon jó Csütörtökhöz, ráadásul suliban a Gólyatánc is kezdi végleges formáját elnyerni...holnap délután suliban az is előadásra kerül. Milyen jó is lesz suliban hétvége előtti utolsó napon este fél tízig bennmaradni egy sulis bulin! XD Aztán - mintha ezzel a heti sulizásból nem lenne éppen elég - még Szombaton délelőtt is sulival együtt fogunk délelőtt 10-től menni az Operába Bánk Bánozni! Csak ezután jön számunkra az igazi hétvége...de túlélem, és ami számomra a lehető legnagyobb ajándék lesz jelenkorban: VÉGRE LESZ OTTHON ADSL-ÜNK! Hurrá!!!!! Ez az! Ez keelett már csak igazán nekem (nekünk)! :-)))

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lesz otthon ADSL-etek? Tök jó :-)
Nekem elvonási tüneteim vannak, ha gond van a géppel és pár napig nem tudok netezni.
Marci egész délután bosszankodott a szombati tanítás miatt. Csak hétköznap jár az a trolitípus amivel mostanában szeret utazni (74-es Csáktornya park felé). Úgy volt, hogy péntek délután bemegy Pestre trolizni a nagymamájához, de a szombati suli miatt nem jött össze a dolog. Közölte, hogy utálja az iskolát. Még csak elsős, mi lesz később???

Névtelen írta...

Szebi, párhuzamos életutak!:-)
Egy időben mi is gyakran jártunk a trolival aCsáktornya parkba! Emléxem, egyszer csak úgy röpködtek a mínuszok, majd odafagytunk a troli fogantyúihoz!:-)
Ami az iskolakzdést illeti, ne keseredj el! Marci hasonlóképpen utálta kezdetben, most már néha, legalábbis bizonyos órákra szívesen bemegy... Mi ez a 7-8 év?:-)))

Névtelen írta...

Marci, örülök, hogy boldog voltál a szülinapodon!!!:-)))
Jó volt olvasni a tudósításodat róla!
Remélem, sikerült most az órára bevinned az ecdl lemezt!

Névtelen írta...

Tényleg jól sikerült az ünneplés, én nagyon jól éreztem magam.

Névtelen írta...

Én is!
Akkor ezek szerint megismételhetjük!:-)))
Legközelebb már csak el tud jönni Ilike, Szebi is talán.
Tudjátok mit? Viszek majd a hónom alatt egy tortát is, hogy megemeljük a nagy nap fényét!
Hallod Marci, már most gyúrunk a 16.-ra!:-D

Névtelen írta...

1000 bocsánat, az előző névtelen megintcsak én - anny - voltam.
Ajjaj, ezek után nekem anny...
Ugye GPS? :-)

Névtelen írta...

Utólag is sok boldog szülinapot
Tam

Névtelen írta...

ás lemaradt, tehát Tamás
Most az anyám címéről írok.

Névtelen írta...

Köszönöm mindenkinek! Előreláthatólag szünet végétől lesz ADSL (16.-tól számított 2 héten belül jön a szerelő, aki hozza a modemet és beállítja a Windows-t), ami után nem lesz kegyelem :) A szombati sulinak (nálunk Operázásnak) én sem láttam sok értelmét, különösen, hogy egy ilyen értelmetlen, pocsék, (szó szerint) egyhangú darabot kellett megnézni...szívesebben mentem volna suliba is akár! Vagy Ingyenkorrepre.

Névtelen írta...

Hát, az opera mint műfaj engem sem nyűgözött le gyerekkoromban, különösen az iskolai előadások.
Én anno az Erkel Színházban láttam(?) a Bánk bánt, ifjúsági előadáson, szintén nem láttam semmit, a színpadon kövér Melinda áriázott, az unalmat a nézőtéren heves köpőcsövezéssel űztük el. Ha jól emléxem, egyszer még le is állt az előadás, maga Bánk állította le, hogy ilyen krülmények között nem hajlandók folytatni, szal botrányos volt!

Névtelen írta...

Nekünk általánosban olyan énektanárnőnk volt, hogy az összes fiú szerelmes volt belé, az összes lány meg olyan akart lenni mind Ő. Úgyhogy mindnyájan úgy tettünk,mind aki odavan az operáért. (Pedig untuk mind a fene). A kövér Aidára én is emlékszem, lehet hogy egy előadáson voltunk? Marci megértelek, szerintem nem így kéne kedvet csinálni az egészhez....

Névtelen írta...

Lehet, csak te még öregebben meg kövérebben láthttad!:-)
Gimiben volt énektanárunk "Ungáröcsi", pici, kisfiús emberke, hát mitmondjak, zéró tekintéllyel. Annyira szerelmes volta zenébe, h nem vette észre, miközben lejátszotta az Eroicát, lassan elfogyott az osztály, mindenki ellógott az óráról, csak néhányan maradtunk...

Névtelen írta...

A két énekesmadár...itt nem énektanárokról, hanem színész előadókról volt szó!

Névtelen írta...

Jajj-jaj, perrsze-perrsze, csak hát mi tanulatlan kollégák mindig elkalandozunk...:-)