Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2009. augusztus 18., kedd

Fülhallgató-teszt

Suoyn. Suoyn? Suoyn. Biztos mindenki számára ismerős a név.... A dobozában egész jól nézett ki, most is jól néz ki csak van pár apróbb szépséghibája.

Már akkor sejtettem valamit amikor a neten nem találtam a gyártóról SEMMIT!

Szóval nagy örülve veszem elő a dobozából az óccsóér' vett fülhallgatót, látom ám hogy rá lehet "kötözni" az mp3/mp4/telefon/stb-re. Már itt láttam miért volt olcsó, ugyanis ha rákötöztük, és a nyakunkba akasztottuk (ami nem ment könnyen, lásd lejjebb) akkor végülis azon a zsinóron lógott, amin a "hang" ment keresztül, és ez nem épp egészséges egy ilyen "ráülök-és-tönkremegy" fülhallgatónál.

Szóval ahhoz hogy a nyakunkba tudjuk akasztani (úgy hogy ne essen le a rákötözött mp-akárhány) volt két ilyen kis golyóforma, amit ide-oda tologatni kellett, aztán ha jó helyre toltuk, és talán még be is "szorult" akkor "nyugodtan" a nyakunkba akaszthattuk.

Jah meg a basszus-kiemelés:a dobozára rá volt ugye írva hogy basszus-kiemelés, erre mit kapok? Magas-hang kiemelést (olyasmit mint amikor youtubeon néznénk koncert-felvételt). Szóval tökzsír.

A kegyelem-döfést akkor kaptam meg amikor kerestem a fülhallgatón melyik a jobboldali, és melyik a baloldali füldugó, de érdekes módon, mivel ez egy minőségi termék és univerzálisan mind1 melyiket hova dugjuk, ugyanolyan szaru... jól szól!

Összegzés: Ezt a fülhallgatót olyanoknak ajánlom, akik egész nap csak koncertfelvételeket néznek a jutyúbon, mert ők nem fogják észre venni a különbséget. Amúgy az ezüstszínű kiadást sikerült megvennem, szóval rajtam elég buzisa.. hülyén néz ki, tehát inkább olyan lányoknak való akik egész nap koncertfelvételeket.... A fekete kiadást persze tudom a fiúknak is ajánlani akik egész nap koncert.... ááá hagyjuk

Pontszám: 2/5
Megjegyzés küldése