Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2008. szeptember 19., péntek

Fél tizenkettő, ECDL-kezdő (-dik)

Az óra 11:35 percet jelez, tehát nagyjából fél tizenkettőre jár az óra. Itt ülök a sulink 43-mas infótermében, és írom, hogy ma kezdődik az első ECDL-vizsgám az oprendszerből...igzatottság nincs, nyugodtan és örömmel fogok bele negyed 3 tájt a XIII. ker. (Angyalföld) Frangepán utcában az Albacompnál a vizsgába, és érzem, hogy ez most menni fog. Szinte tökéletesen (szinte=semmi sem tökéletes, ugyebár). Nagyon sokat gyakoroltunk rá én és a fél osztály. Az osztály másik felének még osztályzata sincs. Nekünk meg már 4 db van. Mindegyik fájlformátumokból. Nekem az összes 5 vagy 5 alá. A csoport egy kisebb részének szintén. Némelyikünk már nagyon izgul, hogy milyen eredménnyel zárunk, némelyikünk meg ugyanolyan nyugodt, mint én. Ki szurkol nekünk a tanárunkon kívül? ;-) XD

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én nagyon szurkolok, pláne, hogy éppen most vizsgázol, fél 3 van! De ha ilyen jó jegyeid vannak akkor nem féltelek! Amikor én suliba jártam még az előző évszázadban, sőt évezredben - hahaha és ez tényleg így van :D - akkor ha izgultam akkor mindent tudtam, ha pedig nem, az azt jelentette hogy semmit sem tudok. Remélem Te ezzel nem így vagy. Bár a jegyeidből ítélve nincs gondod.

Nem is tudtam, hogy ECDL vizsgát lehet tenni az osztály keretén belül, ez nagyon jó.

Névtelen írta...

Én nagyon izgultam (helyetted is)és rád gondoltam!

Ili nagy vagy!:-)

Névtelen írta...

Köszi, most már megvolt, részletek a komment írásakor legújabb bejegyzésben a sikerességről!

Névtelen írta...

Kezdődik, kezdődik,kezdődik, apa kezdődik!:-)))