Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2009. január 2., péntek

Helló, Nonómanó vagyok, írtam ide már pár komit, meg van saját blogom is (http://www.nonomano.blogspot.com), tehát azért ismerhettek... :)
Viszont a Marci blogján (aki a bátyám) ez az első bejegyzésem. Majd ha történik velem vmi nagyon jó, vagy fontos, akkor fogok ide írni, és azért nem a saját blogomra, mert azt valahogy nem olvassa senki, és bevallom, nem is szeretem igazán. 
2009 van! Idén töltöm be a 14. évemet, és így már lehet személyim! :) Örülnék, ha lenne...
Pár szót még mondok magamról; szeretek gépezni, olvasni, lovagolni, bulizni, szeretem az ínyenc kajákat(de azért a hamburgert, meg az efféle általános étkeket is szívesen megeszem:)), szeretem a Beugrót ( m1, péntek 21 h), szeretek emberek között lenni, és nagyon szeretem az állatokat.
De még egy regényt írhatnék ide arról, hogy mit szeretek, és mit nem, viszont regényt írni nem kívánok, tehát itt most -nyissz!- elvágom.
Találkozunk a legközelebbi bejegyzésemben. Sziasztok!

U.I.: Ilike blogját, az etelital.blogol.hu-t mindenkinek ajánlom, vagyis majdnem mindenkinek, mert annak nem, aki éhes. Ugyanis tele van guszta és finom ételek képeivel, amiktől annak is csorogni fog a nyála, aki nem éhes.
Na, ennyit írtam. Pá!
Megjegyzés küldése