Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. január 15., csütörtök

Megvan az új Nokia E51 - változások a blogéletben

"És képzeljétek, hogy megvan az a bizonyos készülék, amiről már hetek óta meséltem nektek, csakhogy ezt már nem tesztkészülék, hanem a sajátom!" - ezt mondta anno 2005-ben Szilágyi Árpi egyik tavaszi műsora nyitószövegeként a MODEM IDŐK-ben. Na, most én majdnem ugyanezt tudnám elmondani az új okostelefonomról, amit T-Mobile-függőként alig 38.000 forintért vettem a Westend City Center közepén levő GSM boltban. Ugyebár, már tavaly megemlítettem, hogy ez a telefon AZ a telefon, amely minden igényemet kielégíti. Nálam ugyebár alapnak számított egy új telefon vásárlása esetén a Wi-Fi- illetve a RealMedia-támogatás, valamint a videófelvétel, a JAVA MIDP 2.0, a memóriakártyával bővíthető, de alapból is elég nagyméretű belső memória és a fájlátviteles BlueTooth. Ez mind benne van ebben a készülékben, de még rengeteg más mindent tud ez a telefon. Példának véve a QuickOffice dokumentumnéző és az Adobe Reader Symbian-változatának jelenlétének is rendkívül örültem. Van miről tanulni a BVE pálya-, jármű-, és objektumkészítést, lehet, hogy rövidesen ezzel fog megtelni Dichmann Netidők Dávid új BVE Hírblogja. De erről majd később. Ami biztos, hogy innentől kezdve szinte teljesen át fogok állni a Wi-Fi-s netezésre, és ide ezután már csak e-mailben ogok bejegyzést írni! XD Na jó, ez azért erős volt, de ritkábban fogok bejegyzést írni ebbe a blogba, mint Dávid új blogjába, illetve a NIBKO-ba, mondjuk hetente egy bejegyzést. Addig Ti, többiek lephetitek ezt a blogot el mindennel XD

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves GPS, nagyon nagylelkű vagy, de azért elsősorban tőled várom, hogy írj a magad blogjába!!!
Ilike Te ehhez mit szólsz? Mert talán Te vagy olyan bátor leány, hogy írj ide új bejegyzést!:-)

Hát igen, Marci az új telefonnal eszik-alszik! Képes este a sarki nem meki, hanem a másik fajta gyorsétteremben (aminek mindig elfelejtem a nevét, ugye Marci?) órákig ücsörögni, a wi-fi végett...Éjfélkor az ágyában úgy csempészem le az orráról a szemüvegét, mert azt hiszem én balga, hogy már alszik, és akkor képes megszólalni, hogy a telefont töltsem fel!:-)

Biztos jó ez a sok funkció, de én részemről maradok annál, hogy atelefonommal telefonálok, sms-ezek, és megnézem rajta, hány az óra - ennyi!:-)

Névtelen írta...

Maradiság :D Ha legalább fotóznál vele...azért van arra is lehetőség!

Névtelen írta...

Maradok Maradon...:-)

Névtelen írta...

LOL...