Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2009. január 28., szerda

JAVA-játékhonosítási kísérletek

Ezen a napon, azazhogy estén elkezdtem magyarítani a Civilization 3 nevű körökre osztott stratégiai játék mobilváltozatának honosítását, most kb félig vagyok kész vele. Az eljövőben tervben van a Gameloft-féle Guitar Rock Tour, a Need For Speed:Undercover illetve még néhány további játék honosítása is.

Az új mobilon pedig mindig van alkalmam tesztelni a játékokat, hogy működnek-e, szóval teszt a lelke mindennek, mint azt már tudhatjuk :)

Amúgy nem tűnök el huzamosabb időre, csak éppenség nem Bloggeren, hanem Skype-on vagyok egyre többet elérhető. Aki meg közvetelnül kíván kapcsolatba keveredni velem, az a Gothpaladinus@Gmail.com címen bármikor utolérhet, biztos, hogy ott 1-2 napon belül választ kap az illető arra, amit nekem ír.

Ilikének üzenem, hogy ugyan örömteli, hogy Skype-on tudunk csevegni, de azért itt is feltűnhetne, mert külsőmódosítás óta nem írt ide, csak Skype-on illetve Google Talk-on látom. PálIldi és Anny: vegyétek föl Google Talk-on és Skype-on Ilikét, ha érdekel, hogy mi van vele! Az ő Skype / Google Talk-neve: IlcsiMauterer.
Megjegyzés küldése