Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. január 28., szerda

JAVA-játékhonosítási kísérletek

Ezen a napon, azazhogy estén elkezdtem magyarítani a Civilization 3 nevű körökre osztott stratégiai játék mobilváltozatának honosítását, most kb félig vagyok kész vele. Az eljövőben tervben van a Gameloft-féle Guitar Rock Tour, a Need For Speed:Undercover illetve még néhány további játék honosítása is.

Az új mobilon pedig mindig van alkalmam tesztelni a játékokat, hogy működnek-e, szóval teszt a lelke mindennek, mint azt már tudhatjuk :)

Amúgy nem tűnök el huzamosabb időre, csak éppenség nem Bloggeren, hanem Skype-on vagyok egyre többet elérhető. Aki meg közvetelnül kíván kapcsolatba keveredni velem, az a Gothpaladinus@Gmail.com címen bármikor utolérhet, biztos, hogy ott 1-2 napon belül választ kap az illető arra, amit nekem ír.

Ilikének üzenem, hogy ugyan örömteli, hogy Skype-on tudunk csevegni, de azért itt is feltűnhetne, mert külsőmódosítás óta nem írt ide, csak Skype-on illetve Google Talk-on látom. PálIldi és Anny: vegyétek föl Google Talk-on és Skype-on Ilikét, ha érdekel, hogy mi van vele! Az ő Skype / Google Talk-neve: IlcsiMauterer.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sztem azért preferáljuk ezt a blogot, és nem a skype-ot Ildivel, mert ez olyan mint egy emlékkönyv, vissza lehet lapozni, és köréd szerveződik. Tudom, hogy a skype is őrzi az üzeneteket, de az mégsem olyan, ennek itt külcsínje is van, és a bejegyzés műfajilag is más, mintha skype-ra odafirkantasz valamit, szóval ez maradandóbb...
Ilike gyere vissza ide!

Slayer Gothpaladin írta...

Írtam már, hogy vedd föl Skype-on, és ott követelőzzé' mert ide addig ő föl nem néz :P

palildi írta...

Nekem meg az a bajom, hogy a munkahelyemről tudok írni, otthonról nem nagyon itt meg nem lehet Skype-onozni. Szóval maradok itt meg a gmail-en. És Ilikével meg csak itt tudok "beszélgetni"
Ildi

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Slayer Gothpaladin írta...

"Látod Marci, mennyi probléma? Azért maradj aktív itt blogodon is, mert nem biztos, hogy más csatornát is tudunk használni, önhibánkon kívül..."

Utolsó alkalom, hogy közvetítek névtelen hozzászólásokat. VILÁGOS?!
Amúgy meg csak vicc, hogy csak itt tudna Ildi Ilikével "csevegni", éppen ezt írtam, hogy Google Talk-on is lehet vele az IlcsiMauterer néven csetelni! Szóval Ildi, ez nem lehet emiatt probléma!

palildi írta...

Nem probléma csak megszerettük a blogodat, és ha te eltünsz lassan leszokunk az írásról. Szóval ne tünj el és írj sokat

Slayer Gothpaladin írta...

Ildi, ha már így itt tartunk: TE miért nem írsz, vagy akár Ilike? Ilikénk, te akár annyit is megtehetnél ezen a blogon bejegyzésként, ha ide mondjuk hetente egyszer belinkelnéd a saját blodra hetente felkerülő újabb kajákat / recepteket / híreket: az máris elegendő lenne! (De nem kommentként, bejegyzésként!)