Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. február 26., csütörtök

"Íme itt a síszünet, mi oly rég történt meg"

Ünnepélyesen bejelentem, hogy a mai naptól kezdve Vasárnapig itt a síszünet!!! :-D

23 megjegyzés:

Névtelen írta...

Télleg? Itt a könyvtárban valahogy nem érzékelhető!:-D

ilike írta...

De jó a suliélet!!! :D

ilike írta...

Mit csinálsz ezalatt a 4 nap alatt?

palildi írta...

De jó is lenne havas erdőben sétálni, vagy legalább kinn lenni a szabadban és nem a Szalay utcában a sötét irodában. De mindjárt kitör a hétvége és vége mehetek haza :-))

ilike írta...

Ildi, nálunk a havas erdőben most bokáig vízben úszik az ember, olyan hirtelen olvad ez a nagy mennyiségű hó.

A kapuig alig tudok elmenni, mert itt meg sárban úszunk! Szó szerint! És akkor a férjem szívesen lakna egy tanyán. Vajon ott milyen lehet most a helyzet?!

ilike írta...

Újra itt vagyok, majdnem éjfélkor. :D Szerintem Marci folyamatosan bújja a tankönyveit, emiatt nem jár erre. :D

palildi írta...

Hát a képzelet mindig szebb.... El sem merem gondolni mi lesz, ha ez a rengeteg hó egyszerre elolvad.....
Szerintem is csak a tanulás lehet az oka Marci távollétének :-))

ilike írta...

Még most is biztosan tanul szombat délelőtt, milyen szorgalmas gyerek!!! :D

ilike írta...

Még mindig az a tanulás!!! :D

palildi írta...

De mennyire művelt lesz a végén

ilike írta...

Az biztos!!!! :)

palildi írta...

Viccet félretéve Marci merre vagy? Remélem nem vagy beteg!

Névtelen írta...

Igen, Marci végig tanulta a síszünetet. BVE klub útmutatások szerint. Kinyomtattatam neki egy csomó anyagot, amiből tanulja hogyankell pályát, obejktumokat mittomén miket építeni meg iylesmi.
És hanyagolt minket!!!
Na majd abajgatom a kölköt.
Ja és nála 5 napig tart a síszünet, mert ma sem ment oskolába, negyed kilenckor sem tuttam kirázni az ágyából, sztem melegfrontot érzi erősen.
Szombaton Nonó utsó záró napra ment a koripályára, mi megaddig Marcival elmentünk az ikejába, és persze vettem egy narancsszín meg egy pinkes virágos esernyőt, meg gyertyaalátéteket, meg 65 ft-os fekete bögréket meg egy nagy gyertyát meg kicsi aranyos állatfigurákat, és elvertem a sok kicsire eyg csomó pénzt!:-(
Ja és vacsoráltunk is ottan, mer 10 kicsi néger izé svéd húsgolyót adtak egy százasér, hüjének is megérte hát még nekünk!:-)
Másrészt ezentúl narancsos ernyővel fogok pompázni az esőben, hi-hi! Szóval adtunk a fogyasztásnak, dehát néha ez is kell...
És akkor most már itt a március, és a sok hólének hlt helye lesz nemsoká és mehetünk az erdőbe, hurrá!:-)

ilike írta...

Jó program!!! :)

Anny, Te nem akarsz blogot írni?

Slayer Gothpaladin írta...

Üdv néktek,

Továbbra is itt vagyok, a síszünet eltelt, eddig egy kis szünetelt a blogolás is, szal szívtátok, mert a szóban benne van a "szünet" szó. De úgy látom, titeket ez nem zavart.

Mostanában hegymászással teltek a délutánjaim, főleg Zugliget, Szemlőhegy és Budaörsi Iparterület felé irányulva, de mily szép is volt! Ahhh...amúgy ha az előző bejegyzéshez senki nem ír semmi kommentértékűt, akkor ugyan milyen alapon várjátok el, hogy a nem létező tankönyvbújásra válaszoljak? Érdekelne!

Névtelen írta...

He-he! Én is megkaptam a magamét az úrfitól, miszerint hol marad az abajgatás! Meg hogy mit képzelünk mi, amikor az előző megjegyzésére nem érkezett egy árva komment sem, ó egek ura!!!:-)
Szóval előre a lenini úton, ennyi a mai tanulság!:-D
Méghogy én blogot írni....Ilike?!

Marci, a budaőrsi iparterületen igazán harapnivaló lehetett a levegő!:-) A sok kémény csak úgy onthatja a friss ájert...
Vagy egyáltalán működnek még azok a gyárak?

Slayer Gothpaladin írta...

Igen, ngyban üzemel, Ti is látogassátok meg, mert nagyon szép és illatos övezetbe kerültek! :)

Névtelen írta...

Kösz, ezt a (szag)élményt én inkább kihagyom!:-(((
Frissen kaszált fű illatát szeretném érezni, vagy esőtől ázó földét, vagy harmatos ibolyáét, vagy egy csokor friss újhagymáét!:-)))

palildi írta...

Cseresznyevirágét májusban, vagy a Balatonét nyáron.....
De tényleg jól elbeszélgetünk a Marci feje felett, úgyhogy jogos volt tőle az irgum-burgum. Ez a hegymászás egyedül történik, vagy vannak hozzá társak? És tényleg szép lehetett.

ilike írta...

Úgy gondolom, ha mi vesszük az időt és fáradtságot arra hogy kommenteljünk, akkor tessék válaszolni, azt a kutyafáját!!! Kéretik minden kommentemre a válaszadás! :D

Különben elárasztalak spam-komment esővel!!! :)

Pláne, hogy ezt a bejegyzést másodszor írom meg, mert a rendszer nem engedte át. hmm.. :)

Szebi írta...

Én laktam Budaörsön az Iparterületnél (Kamaraerdőn) szerintem ott van, az szép környék! Egy lovardával szemben pont, igaz,hogy köztünk volt egy forgalmas út amin megállás nélkül jártak az autók, a busz is pont ott erőlködött fel az emelkedőn. Hajnalban erre keltem, majd pár hónap után megszoktam.

Névtelen írta...

Lovardák egészen hihetetlen helyeken tudnak lenni, pl. Csillaghegyen túl is van egy, buszvégállomások mellett...
nem tudom, szegény pacik mennyire tudják megszokni a kipufogó bűzt:-((
De a legjobb állati tanya a Népsziget végében van, kecskét tenyésztenek alapvetően, de a kecskék megférnek a tollas jószágokkal, úgymint tik, kácsa, galamb meg egyebek, na meg kutyákok is vannak a legváltozatosabb fajtakeveredést illusztrálva. Eccer ittunk ott kecsketejet, kissé büdi volt, de finom se....

Marci hol vagy???

Milyen az a spameső?:-)

Mivel Marci nem válaszolt, elárulom, hogy a nagyanyjával mászkált a hegyre. Drága anyukám most rendes kiképzésben részesült, még mindig izomláza van... Viszont naprakész a budaőrsi felszíni tömegközlekedési viszonylatokban!:-)))

Slayer Gothpaladin írta...

Ilike: Én meg úgy gondolom, hogy ha én veszem rá az időt, akár suliban, tanítás alatt arra, hogy válaszolok a kommentekre, akkor már te is írhatnál bejegyzést, lévén blogtag vagy! A spam-esőben meg úgysem hiszek, ha viszont mégis, akkor komment-delete...
Anny: jelen :)