Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2008. november 21., péntek

Internetes Rádióműsor - fejlemények eleddig

Helló mindenki!

Az Internetes Rádióműsorommal kapcsolatban van némi közölnivalóm!

1.: Most már sikerült azt is kikísérleteznem a SHOUTcast pluginban, hogyan lehet a mikrofonom beüzemelni, de most már végre az is működik! Időközben hogy mikor van éppen adás, azt abból lehet megtudni, hogy a SHOUTcast éppen látja-e a műsort, amit ITT lehet megtudni azáltal, hogy van-e találat! Ha van, akkor a Tune In gombra kattintva indul el a Winamp, és a majdnem teljesen élő adás (kb. 2 perc a lemaradás jelenleg), ahol immár az én hangomat is lehet hallani, és adás közben "be is lehet telefonálni" a műsorba az ott is hallható számon (+3613028048), vagy lehet közben SMS-t is küldeni (SMS szám: +36202003053), amire én adás közben biztosan válaszolok, de azért e-mailt is bármikor lehet küldeni, válaszolni fogok, az tuti!

2.: Szombaton délelőtt remélem, mindannyiótok benyomja az adást, mert azon a napon délelőtt 11:30-kor el fog kezdődni az élő, többszemélyes, és immár ténylegesen rádióműsor a Sirály kávézóban! Azt aztán ottlétünk végéig fogjuk közvetíteni, sőt akkor már tényleg remélem, hogy fogtok híni, vagy SMS-ekkel "bombázni", mert akkor azok fel lesznek olvasva, és meg lesznek válaszolva adás folyamán! Ez lesz az első igazi rádióadásunk, remélem, mindnyájan benn (és fenn-) lesztek! Szeretnék majd legalább 2-3 hallgatót minket hallgatni látni... És ha valamelyikőtöknek tanulási problémái lesznek, küldje be kérdését SMS, E-mail, Skype-chat (hívás nem!) vagy telefonhívás formájában, és mi örömmel kisegítünk bárkit, akit tudunk!

3.: Az olvasóktól ha megkérhetném, hogy legyenek fönn, és hallgassanak hétköznap délutánonként átlagban 2:45-4:15 között, az még lelkesebbé tenne, ezt ígérhetem! Skype-on pedig most frissítettem a címet, amiről - ha éppen be vagyok jelentkezve - egyből el lehet érni az adást!

Remélem, hogy tényleg be fog indulni minden, és később akár befutott rádiósként karolhatom föl a Netidők ügyét, és vehetjük majd föl élő adásban ismét a műsort együtt!

Apropó: a bejegyzéssel egyetemben szavazást is indítok a rádióműsor témájában! Szavazzatok, hallgassatok, írjatok és szórakozzatok! Várom megjegyzéseiteket! G.P.S.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Megjegyzem, nincs most megjegyzésem.
Azaz: no comment :-D

Névtelen írta...

No-no comment! XD

Névtelen írta...

"Nehogymááá" ne írjak ide is. :D

Névtelen írta...

Na kész vagyunk! Most már csak Ildi hiányzik nekünk!:-D

Névtelen írta...

Ildike, gyere csak egy kicsit, beszédünk van veled! XDXD