Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2008. november 4., kedd

Folytatódik a suli és a Netidők, de Ilike megint elbújt...XD

Nos, újabb hosszú szünetet zártunk le a tegnapi napon, nem kevesebb, mint 11 nap pihenés, utazás, netezés, miegymás (mindenki válassza ki a sajátját) után, és most kicsit több mint másfél hónapra a suli-kór folytatódik. Sebaj, ez a kicsit több mint másfél hónap már idén a végső, utána már a téli szünet és benne 2009 fog kezdődni! Ezt már csak kibírja mindenki, aki nem zsigerből gyűlöli...

A Netidők kéthetes szünet után szintén visszatért az eredeti felvételi sajátosságaihoz, és most már is a 2007 óta megszokott formájában jön ismét minden hétfőn.

Ilike viszont úgy tűnik, hogy megint kezd eltűnni...Ilike, NE légy passzív, mert különben később a blogodon nem fogsz nagyon örülni megjegyzéseimhez...

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Látom meg lettem szólítva, megtiszteltetés. :D
Hosszú napjaim vannak, de most munkaidőben idenéztem, látod? :)

Névtelen írta...

:-D
Majd én finomítok:
GPS annyit akart mondani, hogy nagyon hiányzol neki, és ezt a blogodon is értésedre fogja juttatni...:-)))

Ilike neked mennyi mostanában a 24?
Mitől ilyen hosszú?

Névtelen írta...

Jaj de drága ez a GPS! :)

Lótok-futok egész nap, este pedig sokkal kevesebb időt töltök a gép előtt, aztán alszom.

Névtelen írta...

Mire az a sok lótás-futás?:-)
Ilike a kajákat otthon főzöd-sütöd, magatoknak, vagy más aratja le a babért a krumplifőzelékbe?

Névtelen írta...

Krumplifőzelékbe??? Neki szerintem csak 6 a 24...inkább, hogy mitől ilyen rövid, az itt a kérdés...

Névtelen írta...

A munkahelyemen is főzök, de amiket beteszek a blogomba azok mind otthon készülnek, van időm bíbelődni a fotózással stb., míg a melóhelyemen rohanok egész nap. Munka után apu és mama látogatás, nővéremmel kávézás, ott kiengedek kicsit, dumcsizunk majd hazafelé veszem az utam, vagyis venném, mert mindig el kell intéznem valamit, építkezés. Ekkor már fáradt vagyok, hazaérek, nemsokára jön a férj vele is dumcsizunk úgy 1 órát, majd készülődök a másnapra. bekészítem a kávéfőzőt :) férjnem szendvics, zuhanyzás, táskám összepakolása, ekkor már úgy 8 óra lehet, akkor leülök a gép elé, bár sokszor ezt korábban is megteszem. majd olvasás, TV, alvás. Részletes beszámolóm olvashattad Anny. :) Ez nem hangzik fárasztóan tudom, mégis elfáradok nagyon, és ehhez jön pl. hétfő délután szemészet, kedden munkából kis lógás, nagymamámat kontrollra kell vinni a sebészetre, majd vissza rohanás melóhelyre, majd 4-re nagymamámat fogászatra kell vinnünk nővéremmel, szerdánként a Vadaskertbe járok, utazással együtt az is 2 óra, ma pl. 3-kor egy barátnőmmel fákat és bokrokat megyünk venni, ez. kb. 5-ig eltart, majd be Bp.-re járólapot és ajtót kell vennünk, oda a férjjel megyünk. Ja, és közben nagymamámnak 2, apunak 1 függöny varrása vár otthon, pusz a bátyám kiküldte 3 munkásruháját (burkoló) hogy varrjam át az alját mert zavarja a passzé. Leterheltnek érzem magam, ezt hívom lótás-futásnak. :) Ilike bejegyzését olvashattad (olvashattátok) :D

Névtelen írta...

Ja, most pl. a melóhelyemről netezek kicsit!!! :)

Névtelen írta...

Nektek hogyan telnek a napjaitok? Beszámolókat kérek szépen mindenkitől. :)

Névtelen írta...

Hát....belevágok akkor!
negyed-fél 6-kor ébresztő, mobilok töltögetése, mosakodás, hajmosás 4 naponta, 2 papagáj kiganézása,reggeli előállítása gyerekeknek, gyümisali, müzli ágyba Marcinak, gyümi, gyógytea Nonónak, vitaminok,nekem gyógytea,kávé, gyerekek ébresztgetése, ruha kikészítése,gyerekek uzsonnájának készítése, táskába való betuszkolása, régi, hónapos (büdös) uzsonna eltávolítása, Marcit ágyból kiráncigál, végigkerget a szobán át a vécére, cicamosdás neki, fogmosi is, ha még nincs nagyon késésben, aztán ajtón való kituszkolás, pá intés neki több ízben (lekváros-kakaós-túrós:-) ,"induljmárfijammerelkésel" kb. ezerszer való ismételgetése.
Nonónak ez egyedül is megy...
Ha elmentek, rendrakás, bepakolás stb. és minden nap kb tízperces késésssel beviharzás a melóhelyemre.
Na ennyi egyelőre, de tovább is van!
Mondjam még???:-)

Névtelen írta...

Moooondjaaaaad! :)

Névtelen írta...

Na a melóhelyemen most éppen régi könyvek selejtezése, poros polról lerámolni két kocsira valót, polcot letakarítani, könyveket kiporszívózni, aztán beírni őket excel fájlba, szerző, cím, leltári szám, kiadási év, tartalom szerinti besorolás,épp most rontottam el, számozhatom át végig az egyik cella tartalmát, mert rosszul szúrtam be egy sor helyett csak cellát én lüke!
Közbe most mindjárt beszkennelek egy cikket vkinek, meg becsomagolok postára egy könyvet vidéki könyvtárnak stb. Ilyenek.
De azért ezt szeretem, istenem, csak a munkám ne vedd el, kérlek!
Meló után bevásárlás, rohanás haza, vacsra készítés, táska átnézés, tanulásra ösztökélés, tanulásban segítségnyújtás, mosogatás, Marcinak vitaminok, előkészület másnapra, nógatás, hogy fürgyéle lécci má, na jött egy olvasó, pá!!!! folyt köv?:-)