Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2008. december 4., csütörtök

Már csak egy a százig...holnap Mikulás!

Na, holnap Mikulás lesz, lehet jönni föl Honfoglalóra, mert ott lesz a Mikulás-csapat (Mikulás, Rudolf, Krampusz 1, Krampusz 2) mint VIP-vendégei a Honfoglalónak! Ez egy kihagyhatatlan nap lesz, remélem, lesznek Közületek is olyan, aki feljön egyet-kettőt játszani és csetelni Rudolfékkal! Én is ott leszek!

Ez bizony már a 99. bejegyzésem...de csak ezen a blogon már ennyi! Ha összeszámlálnánk, hogy valójában összesen hány blogbejegyzésem van az összes blogomon, már vagy 140-et számlálnánk! Itt a holnapi bejegyzéssel megdől a 100-as rekord, ez már valami óriási szám, néha én magam is kételkedem, hogy tényleg ennyit írtam volna-e erre a blogra (jó, tudom, hogy ebből kb. 10-et nem én írtam, de akkor is...)? És bizony a blogom látogatottsága is November óta már majdnem ezer letöltést számlál. Ahhoz képest, hogy a számlálót csak Novemberben indítottam "útjára", már ennyiszer lett letöltve a honlap, szuper! Csak így tovább, ez hozza csak az igazi hírnevet...:D
Megjegyzés küldése