Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2008. december 21., vasárnap

Már megint nincs olvasó!

Már megint nem láttam két napja senkitől sem kommentet. Éltek még? Ilike, Ildi! Miért nem írtok semmit?

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Itt vagyok, bocs Marci csak lefoglal a "beteg". Ha nem írok, azért olvasni szoktalak!

Névtelen írta...

Olyan nincs, hogy nem írsz, és csak olvasol...MINDIG írj, ha olvasol, és nem a legutóbbi kommentek a tieidek / van 1-2 új bejegyzés!

Névtelen írta...

-és +ha*

Névtelen írta...

Lemaradtam... Ilike jobban van a beteg?

Névtelen írta...

Szia!
Bocs, már én is itt vagyok. Szombaton már megint vizsgáztam, tegnap meg a jézuskát kajtattam a TESCO-ba. (Amitől eléggé megőrülök, én fel sem fogom hogy szerethet valaki soppingolni, én bemegyek egy ilyen plázába és szemben jön a tömeg, legszívesebben elszaladnék. Aztán berontok a legközelebbi boltba, veszem amit látok. Szegény fiaim.... )Anny már én sem tudom mit is beszéltünk meg, de most már annyira ráérek, hogy még, úgyhogy amikor nektek jó, írd meg és akkor végre pletykálkodhatnánk egy kicsit.

Névtelen írta...

Ó, a TESCO jó, a TECSO finom, a TESCO különleges... Nem is tudom, mit nem értesz azon, hogy szeretünk plázázni. Hiszen a plázákban minden van; A-Zs-ig!

Névtelen írta...

Szia Marci, írok, mert itt vagyok. :)

Ildi, ha tudnád mennyire utálok én is vásárolni, én sem értem azokat akiknek ez program. Köszi kérdésed, a beteg jobban van, én viszont kezdek megőrülni. :) Ugráltatnak. :D Amúgy 12 hét, 1 már eltelt, vigasztal a tudat. :D De járókerettel lassan gyorsabb mint én. :D

Névtelen írta...

Marci azért nem szeretek plázázni, mert tömeg van, meg semmit nem kapok amit akarok venni (hiába vannak tele az üzletek)és ettől megint csak ideges leszek, és az az igazság, hogy öltözködni nem szeretek a legújabb divat szerint, meg pénzem sincs (marad a kínai piac általában). De ezt a világot nem is nekem találták ki, hanem az olyan fiataloknak amilyen te is vagy. Ilike te szegény. 12 hét tényleg elég egy kisebb őrüléshez.

Névtelen írta...

Plázába azért nem jó vásárolni mert drágák a cuccok.

Névtelen írta...

Például ezért is.

Névtelen írta...

Oké, ez egy dolog. De ha csak ez az egy érved van rá, az manapság nem mondható elegendőnek, hogy elismerjem! Egyre több plázában alap a hotspot, lehet tehát Wi-Fi-s telcsinkkel vagy notebookunkkal ingyen netezni szinte bárhol, a berendezéseik és dizájnjaik csúcskategóriásak, látványosság is, tehát 1:3 a mellé/ellenérvek száma a plázaellenes "akciónkban"!

Névtelen írta...

Marci verhetetlen szempontod van!.-)
Én egyszerűen fulladozok a plázákban...
Ildi bármikor ötödikéig!

Ilike ki breteg? Lemaradtam mint a borravaló...:-(