Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2008. december 19., péntek

Véget ért a 2008-i suli az osztálykarácsonnyal







Ma megvolt az utolsó idei tanítási nap, amikor is 4 osztályfőnöki óra alatt készült az osztály összes digitális fényképezőgépe / kamerája által vagy ezer (!!!) fotó, myVIP-en és iWiW-en az oszttársaimnál (Pántya Zsófi, Blázek Tami, Miski Marci, Székely Korni, Málnai Lilla, Gergely Esztye) már biztos, hogy nagyon sokat lehet már ezek közül látni, ezen fotóknak kb. 30%-án én is rajta vagyok, nézzétek csak meg! :)
És ugyanerre a napra került az osztálykarácsony is, amikor is végigmentek az ajándékok az egész osztályon, Arányi Zitától Zubor Vikiig. Összesen 35 ajándék került kiosztásra - ebben a számban az ofőnk, Száraz Kriszta is belekerült. Engem Blázek Tami húzott szerencsésen, mert könnyű volt kitalálnia, mi nekem a jó, hiszen a gimnáziumnak kb 60, az általános iskolásoknak meg kb 10-15%-a tudja rólam, mennyire imádok enni, különösképpen uborkát (nem szabad A-Z-ubor-ka Viki nevével összekeverni!), úgy is hívnak sokan ott Marci helyett, hogy Mr. Ubi...a csomagban tehát, amit Tami adott át, egy szép hosszú kígyóuborka, két narancs és egy fekete bőrpénztárca volt található, amiket helyesen talált ki, igaz, vele asszem az összes órán együtt vagyok, max (talán) tantechen nem, bár valszeg még azon is, úgyhogy ezen közel 4 hónap alatt volt elég időnk egymásra, hogy megismerkedjünk...
Ám, ami a leghihetetlenebb az egészben, az az, hogy Hétfőn már nem suliba, hanem a Hajógyári-szigetre kell majd mennünk NonóManóval és oszttársaival az azon a napon jövő Megasztár-koncertre, és nem suliba...NonóManó volt olyan szerencsés, hogy egyik oszttársa révén hozzájutott ingyenes VIP-meghívókhoz, így ők ingyen mehetnek be, míg nekünk fizetni kell 2000 forintot per fő...és el lehet képzelni, milyen lesz nekik ismét találkozni kedvenceikkel, a Tóth Lüszivel, és a Széles Izabellával, mert a MOM P...azazhogy az Aréna Plázában ők jöttek be leginkább nekik, és most újra összejöhetnek...Ti többiek már tudtok erről? Ha nem, akkor ez most új hír / "kirándulási" (főleg Ilikének Vörösvári bástyája miatt :)) ötlet lehet Nektek December 22 éjszakájára! Mi ott leszünk, reméljük, most jöttök Ti is!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nem értem, mi is a hír? :D Ki az a Széles Izabella???

Névtelen írta...

Hát úgy tűnik, hogy le vagy maradva a hazai énekessztárokban...Széles Izabella az előző Megasztár 12. helyezettje lett, és NonóManóék megkedvelték őt kölcsönösen!

Névtelen írta...

Ilike nem vagy egyedül lemaradva. De most már tudom.

Névtelen írta...

Amúgy meg, Ili, mit nem értesz ebben? A hír az, hogy vége let a sulinak, és itt a téli szünet! Ildi: szégyen. Nézzétek csak meg a mai Metropol újság 19. oldalát!