Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2008. december 4., csütörtök

Pál Ildi ötlete: levelezőlista a jókori rádiózáshoz + mekizés a 10-es főút mentén

1.: Nos, Pál Ildi most December elején előállt azzal az ötlettel (lássátok a korábbi bejegyzéseket), hogy mivel közületek szinte senki sem tudja, mikor van adás, ezért azt kéne, hogy létrehozzunk egy levelezőlistát. Ehhez viszont mindannyiótoknak kellene az e-mail címetek...jó, az itteni blogtagoknak gondolom u.a. mint amire a meghívót kiküldtem, de aki nem tagja a blogomnak, annak bizony ha szeretné a műsort hallgatni, legjobb lenne, ha kommentben ideírná az e-mail címét, tehát pl. MWorm Zsuzsinak nincs meg a címe nekem, jó lenne, ha te is ideírnád, Zsuzsi, és akkor mindannyiótokat - Ildi Outlookot használ, de én Windows Live Mailt - közzétenném egy levelezési listára, és így mindannyiótoknak akkor kürtölném (küldeném) szét a mail-eket, amikor elindítom az adást...csak ehhez az kéne, hogy mindannyian (de legalább öten) akkor egyből, amint elment hozzátok a körlevél, be tudnátok nyomni! Ehhez ugyebár általában a du. 3-4 óra közötti időszakaszban kell többnyire elérhetőnek lennetek...ötletek ezzel kapcsolatban még?

2.: A legutóbbi Outlookos ECDL vizsgán ismét átment az egész osztály, hipp-hipp-hurrá, úgyhogy szokás szerint most is jönni fog egy mekizés, a tervünk szerint a 10-es főúton [(Külső) Bécsi út], a TESCO Bécsi út vagy az Auchan Solymárhoz szerveznénk most vagy jövő Vasárnapra egy találkozót, gondolom, Solymár már Ilikének se jönne rosszul, vagy még talán a TESCO sem, ezek azért már eléggé közel vannak Pilisvörösvárhoz; ugye Ilike, odáig csak el tudsz már jönni, igaz? És remélem, a többieknek is elérhető lenne az új TESCO vagy az Auchan, úgyhogy írjatok ezzel kapcsolatban is, melyik lenne jobb hely, a TESCO vagy az Auchan, és melyik hét (akár nap) lenne Nektek is jó, mert 50-50-ből nem lesz könnyű kitalálni, melyik a nyerőbb hely / hét...köszi! Várunk!
Megjegyzés küldése