Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. június 24., szerda

Csoki tábor: ElStarCraftolunk mi együtt :D

Ezen hét számomra táborban telik, legalábbis a nappali része. Egészen pontosan Rákospalotán, a Csokonai Művelődési Házban számtech táborban szoktam lenni minden hétköznap 8:50 +-5 perctől 16:05 +-5 percig. A tevékenység, amit odabenn csinálok 8 játékostársammal, egyszerűen körülírható: az ottlétünk legnagyobb része az 1. emeleti számítástechnika-teremben telik el, annak is legnagyobb része StarCraft 4vs4 multizással LAN-partiként. Hát, ha Ti azt látnátok, hogyan telik egy ilyen meccs...sajnos eddig még 1* nem tudtunk befejezni teljesen egy-egy partit, mert vagy kilépett a játékosok fele, vagy letelt a játékidő, mert 4 óra lett a végén, és abba kellett hagyni. Mindegy, majd fel fogom tenni a honlapomra az egyes játszmák visszajátszásait, és majd Ti okultok belőlük, persze csak ha Nektek is telepítve van a játék. Akinek esetleg nincs, az ha majd kéri ezt a fantasztikusan addiktív sci-fi-RTS-t, az szóljon, és majd kitalálok valamit az átküldés módszerére, bár valszeg 4shared-re fogom feltölteni RAR-ként, mivel a játék teljes mérete túl nagy lenne a Gmail 25 megás limitjéhez mérten, és mivel a RapidShare a regisztrációmentes letöltéseket jelentősen korlátozza azáltal, hogy náluk a nem-prémium felhasználók negyedóránként mindössze egyetlen letöltésbe kezdhetnek bele - ez azért is rossz, mert ha esetleg megszakad letöltés közben a net, lefagy a böngésző, vagy hibásan töltődik le a fájl, akkor nincs lehetőség újrakezdésre negyed órán belül - de a 4shared-nél mindössze annyi a korlát, hogy a letöltés előtt várni kell 10 másodpercet, de ez szerintem simán kibírható mindenkinek.
Visszatérve a táborra: nem véletlen a "Csoki" a bejegyzés címében; a Csokonai Művelődési Központ rövidíti és egyben becézi is a saját nevét Csokira, ami egyébként szerintem kellőképp szellemes is egyben, nincs ezzel semmi probléma. A tábor egyébként jövő héten folytatódik is, csak a hétvége lesz egy kicsit "Csokimentes" - akkor végre lesz időm és lehetőségem foglalkozni BVE-vel is ismét, mivel a StarCraftozás az összes pályaépítésre szánható időmet feléli, így gondolom nem meglepő a fenti szövegeket olvasva a jelentés, miszerint akár jövő hétvégéig is csúszhat a 2-es vonal 0.3-mas verziója; hozzátéve, hogy nem érdemes arra gondolni, hogy nekem több lenne meg belőle, mint amennyit kiadtam eddig, ugyanaz a 0.27 az én gépemen lévő változat, mint ami a honlapomról letölthető. Ha majd lesz időm további fejlesztésre - ezt csak hétvégére tudom mondani - akkor majd minden bizonnyal jön a 0.3 is, egyelőre ennyivel vagyok meg a pályából. Az akár kéthetes késésért szíves türelmeteket és megértéseteket kérem, köszönöm.

3 megjegyzés:

anny írta...

Én tudok várni!
Hol a csokim?:-)

Slayer Gothpaladin írta...

Rákospalotán, az Eötvös utca 66-ban :)

anny írta...

Elég messze...:-)