Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. június 17., szerda

Na ettől lehet felidegelni magunkat...

Első fokon pert nyert a Petőfi Rádió

Hogy veszne meg az a Bíróság...

11 megjegyzés:

palildi írta...

Bocs :-)) ez most rossz?

valko2 írta...

elemhetnek ám a jó büdös....persze hogy rossz, CSÖKKEN AZ ESÉLYE, hogy NEM szűnik meg a netidők :@:@:@

palildi írta...

Sokkal okosabb nem lettem. Az baj?

anny írta...

Marci, légyszíves homályosíts fel minket!
Én úgy gondolom, a Petőfi lehet hogy kezdetben megfelelt valamennyire a közszolgálatiságnak, informatív, beszélgetős műsorokat sugároztak, amiket nem törtek meg kétpercenként kereskedelmi reklámokkal, de ez ma már a múlté! 90 %-ban naggyonszar a zene, és a beszélgetős műsorok műsorideje lecsökkent, pl. Netidők (Marci kedvenc műsora) - ebben pl egy-egy beszélgetős részt egyszerre 3-4 zeneszám lejátszásával csökkentenek minimálisra.
Ehhez képest felmarkolják a jelentős anyagi támogatást, amit más, hozzájuk képest sokkal jobb adók nem kapnak meg pl. Radiocafé, CivilRádió, RádióC, TilosRádió Klubrádió, bocs ha tévedtem, vagy kihagytam valakit...

anny írta...

Valko te miért utálod a netidőket? Mert behódoltak? Szerintem nem kellett volna, keresniük kellett volna más adót...

Slayer Gothpaladin írta...

Nem a Netidőket utálja, hanem azt, ahogyan azt a Petőfi Rádió előadja a 4*5 perces formájában...úgy az egésznek 2 éve alig van értelme. Ha most bukik meg a Petőfi, akkor végre elküldhetnék őket onnét, és végre független lenne a műsor, és akkor ismét fél óra fölötti lehetne a gyakorlati és a publikum számára ÉLŐBEN hallható adás!

palildi írta...

Értem, és igazatok van. Ez már tényleg nem közszolgálat.

anny írta...

:-(((

Slayer Gothpaladin írta...

Bezzeg azok a hülye valszeg tizennyolc - harminc év közti hallgatók mind azt mondják, hogy "+1 riszpekt ezúton is a Petőfi Rádiónak", és hogy "egyetlen hallgatható rádió, az ellen is per kell"... oké, a zenével nekem sincs semmi bajom, és csak a zene miatt én sem lennék az adó ellen, viszont amit a nem-zenei műsorokkal tesznek 2 éve, az viszont több mint felháborító; azt kell hogy mondjam, lehet, hogy a hülye Petőfi-megszállottak most nem fognak normálisnak nevezni - bár tuti, hogy ez is csak amiatt van, mert senki nem lát rajtunk kívül a kulisszák mögé, hogy milyen módon bánnak a nem-zenei műsorokkal, mint a Netidőkkel - de én azt mondom, az ORTT mellett állok 100%-osan, a bíróságnak meg nincs igaza mindig, most pedig kiváltképp nincs!

Slayer Gothpaladin írta...

Ja, és hozzáteszem azt is, hogy azt nem tudom, hogy ezek a rajongók hogy mondhatják fiataloknak készülőnek a Petőfit, miközben tavaly már olyan abszurd dolgot is kitalált a vezetőség, hogy csak a műsorok szerkesztői/-vezetői tegezhessék egymást; a vendégeket - még ha azok kb annyi idősek is, mint pl én vagy Valko2 - CSAK magázhassák...értitek: magázni egyszerű közéleti személyeket vagy sztárokat fiataloknak készülő adón...ez már olyan abszurd, hogy csak nézni tudtam én is, amikor áRPi ezt elárulta nekem...hihetetlen.

Ja, és NAGYON AJÁNLOM a bíráknak, hogy jöjjön második fokozat, de akkor viszont a perindító ORTT kerüljön ki nyertesként!

anny írta...

Az a baj, hogy valszeg előre lejátszott meccs ez is...:-(