Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. június 16., kedd

Kiadva a 70-es vasútvonal 0.1!

Megjelent az első letöltés tőlem, Gothpaladinustól; a 70-es vasútvonal 0.1-es alappályája alfa változata.


A pálya hamarosan frissülni fog, és a Vác-Budapest iránya is ki fog egészülni.

Szerk. 2009.06.16. 19:10-kor: A 2-es vasútvonal műszaki/technikai okok miatt most várat magára kb 2 hetet (vagy mennyit), akit a konkrét indok érdekel, az a honlap Hírek menüpontja alatt elolvashatja az eseményt, ami miatt késik annak 0.3-as változatának kiadása. De nem kell aggódni, az is jönni fog hamarosan, de az már nem csak mint alappálya, hanem - oké, Sárbogárd-Sárosd szintet még nem éri el, de - már egész korrekt megjelenésű, úgyhogy még pár objektum, emelkedés / lejtés, és jön az is, lesz miért várni rá, ígérem!

Szerk. 2009.06.16. 20:55-kor: Frissült a honlap, felkerült a Nem-BVE menüpontba a letöltések közé a Microsoft FrontPage Express '97, a Need For Speed Undercover Symbian S60v3-mas változata, illetve a BVE-letöltések menüpontnál elérhető az OpenBve 0.9.5.5 és a legfrissebb 1.0.6.7-es változata is! Jó szórakozást az új anyagokhoz, holnap még bővítem!

5 megjegyzés:

anny írta...

Bravó, biztos sok munkád volt vele!

Slayer Gothpaladin írta...

Nem, még legalább 5* ennyi vár rám ahhoz, h nagyrészt kész legyen...

anny írta...

Sebaj, vakációóóó van!:-9

Slayer Gothpaladin írta...

Nekem a vakáció is munkával telik... Ráadásul nonprofit alapon működik az egész, az nehezíti mindezt...bár végülis nem is nehezít.

anny írta...

Na ugye!
Ezt a melót csak szerelemből lehet jól végezni...:-)