Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2009. június 2., kedd

"Újra itt a nyár, hint a napsugár..."

Köszöntök mindenkit! Megnyitottam új BVE weboldalamat az ATW szerverén, és most indult csak be igazán az új fórum, Ilike és Vasutasadam is már szinte csak arra ír, úgyhogy már csak miattuk is megéri ott írni, regisztrálni, fórumozni, stb...
Na és térjünk át a teljesen 0-ról induló alkotásomra, a BVE weboldalra. A honlap a Gothpaladinus.ATW.hu oldalon érhető el, és azért igyekeztem egy normális dizájnt gyártani neki - hogy bejön-e, vagy sem, döntése el mindenki maga - ezért is volt hasznos a már fél hónapja bemutatott Microsoft FrontPage '97 Express weboldaltervező alkalmazás használata, mert mindent azzal készítettem a honlapon belül. Letöltések egyelőre nincsenek az oldalon, de a screenshotokat érdemes addig is átnyálazni, mert az azért már van néhány, igaz, nem teljes (1024*768) felbontásúak, inkább csak miniatűrök, de azért már látszik rajtuk valami. Ehhez kapcsolódik az is, hogy Június 12-éig (tanévzárásig) kiadásra fog kerülni az egyik legkomolyabb és legfontosabb projektem, a 2-es (Budapest - Piliscsaba) vasútvonal 0.3-mas bétája, utána pedig a 70-es (Budapest - Vác / Vác - Budapest) vasútvonal szintén 0.3-mas bétája (ez szintén Június közepére várható, 3 hét múlva pedig már garantált lesz a megjelenése).

Remélem, megtetszik az új oldal és a fórum, és sokan regisztráltok is az utóbbin, és lesz sok hozzászólás mindenhez, és nem lesz olyan topik, amibe két hétig ne kerülne semmi!

Jó fórumozást és böngészést, illetve (open-)BVE-zést kíván mindenkinek az oldal és a fórum készítője: Gothpaladinus
Megjegyzés küldése