Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2009. június 5., péntek

Pár lépés 2 infó közti szünetben

"Most egy kicsit novellisztikus jelleggel fogok írni, mégpedig arról, hogy mik mentek most Pénteken a 2 infó óra közti szünetben, mint egy életkép.

Induljunk el a 39-es (francia) teremtől, és menjünk el a 44-esig, azaz a lépcsőházzal szembeni töriteremig.
Első lépés: átnézek jobbra, a 36-38-as termek folyosójára, és lássuk, ki mit csinál az osztályból.
Eredmény: Varga Zsani a Guida Szeli diabolóját próbálja feldobni és elkapni, bár kevés sikerrel. Szeli, Zita, Dana és Nórika figyelik kísérleteit.
Második lépés: lássuk most a 36-38 és a lépcsőház közti részt.
Eredmény: Viki éppen szólt, hogy becsöngettek, úgyhogy irány a 43-as (infó) terem.
Harmadik lépés: leülök az infóteremben, és körülnézek.
Eredmény: mivel szolgáltatói probléma miatt nem jön be a net, így a többség Passziánszot, Aknakeresőt, vagy Fekete Özvegyet tol, azt is csak unalomból. Közben a tanárunk, Virág Dániel éppen egy asszem 12.-est vizsgáztat Wordből, én meg ezalatt csak írom jegyzeteimet a Nokiámon, meg rakom hozzá be a fotókat, aztán majd ha hazajutok, bemailezem a blogba, úgyhogy Ti majd csak akkor olvashatjátok. Az osztályban közben folyik a duma nagyban, mivel net nélkül nincs nagyon ötletük, hogyan töltsék idejüket. Egyesek, mint Eszti és Dana szeretnék elhagyni a termet, de Dani bá nem ad nekik rá engedélyt. Pff, szívtatok csajok. Na, mára ennyi elég, leírtam majd fél órát, az osztály unatkozhat tovább. Majd ha tetszett a szöveg, még írok ilyet."
-Helyszíni közvetítés Gothpaladinus által

Megjegyzés küldése