Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Instagram

Comments on OFF Topic

2009. június 5., péntek

Pár lépés 2 infó közti szünetben

"Most egy kicsit novellisztikus jelleggel fogok írni, mégpedig arról, hogy mik mentek most Pénteken a 2 infó óra közti szünetben, mint egy életkép.

Induljunk el a 39-es (francia) teremtől, és menjünk el a 44-esig, azaz a lépcsőházzal szembeni töriteremig.
Első lépés: átnézek jobbra, a 36-38-as termek folyosójára, és lássuk, ki mit csinál az osztályból.
Eredmény: Varga Zsani a Guida Szeli diabolóját próbálja feldobni és elkapni, bár kevés sikerrel. Szeli, Zita, Dana és Nórika figyelik kísérleteit.
Második lépés: lássuk most a 36-38 és a lépcsőház közti részt.
Eredmény: Viki éppen szólt, hogy becsöngettek, úgyhogy irány a 43-as (infó) terem.
Harmadik lépés: leülök az infóteremben, és körülnézek.
Eredmény: mivel szolgáltatói probléma miatt nem jön be a net, így a többség Passziánszot, Aknakeresőt, vagy Fekete Özvegyet tol, azt is csak unalomból. Közben a tanárunk, Virág Dániel éppen egy asszem 12.-est vizsgáztat Wordből, én meg ezalatt csak írom jegyzeteimet a Nokiámon, meg rakom hozzá be a fotókat, aztán majd ha hazajutok, bemailezem a blogba, úgyhogy Ti majd csak akkor olvashatjátok. Az osztályban közben folyik a duma nagyban, mivel net nélkül nincs nagyon ötletük, hogyan töltsék idejüket. Egyesek, mint Eszti és Dana szeretnék elhagyni a termet, de Dani bá nem ad nekik rá engedélyt. Pff, szívtatok csajok. Na, mára ennyi elég, leírtam majd fél órát, az osztály unatkozhat tovább. Majd ha tetszett a szöveg, még írok ilyet."
-Helyszíni közvetítés Gothpaladinus által

7 megjegyzés:

valko2 írta...

nics ott wifi?! hátt (mármint nem a sulié, hanem valki más wifije) :D

Slayer Gothpaladin írta...

A suliban a 60-as (besorolatlan szaktanterem, de német és matek órákat szoktak ott tartani) teremnek és a földszinti díszteremnek van routere, de mindkettőt levédték, bár még nem kérdeztem az infótanáromat affelől, h megmondaná-e a jelszót a 60-aséra, tehát ha megkérdezném, lehet h megmondaná... Más routerek az OH-nál vannak (a sulinkkal szembe), de azok is mind védettek, így azokra sem tudok rákapcsolódni. Egyszer-kétszer találtam nyíltat is, de mire rá tudtam volna kapcsolódni, megszűnt a jel.

anny írta...

Persze, írj még ilyen helyszínieket! Tetszik!

anny írta...

Mondom kérek még életképeket!

Slayer Gothpaladin írta...

Türelem! :-)

anny írta...

Na jó, de meddig?:-)

Slayer Gothpaladin írta...

Következő tanévig! :P XD