Blogszabályzat

Bejegyzés vagy hozzászólása előtt EZT olvasd el! Hozzászólás írása esetén tudomásul veszed a szabályzat összes pontját, és elfogadod, más esetben törlés jár érte.

Gothpaladinus videói

Honnét látogattak?

Comments on OFF Topic

2009. június 19., péntek

Kiadva a 2-es vasútvonal 0.25!

Ma pár perce kiadtam a 2-es vasútvonal Budapest-Piliscsaba közti részének 0.25-ös változatát, de erre már nem csak alappályaként kell tekinteni, hanem már mint nagyban épülő tényleg kb negyedrészt kész pályára!

Ami a pár napon belül elkészülő 0.3-mas frissítésben várható:
  • Budapest-Üröm megállóhely valósabb külsőt fog kapni, egy fehér színű ház fog a felvételi épület helyett belekerülni.
  • Bele fog kerülni még több járműojektum, főleg Desirok és egy BDVmot a körvasúti elágazáshoz.
  • Többféle felvételi épület fog szerepelni a pályában, Rákosrendezőn, Pázmáneumon és Koltildligetnél fognak ezek főleg látszódni.
  • Az állomásokon padok, hangszórók, ütközőbakok és fénysorompók is szerepelni fognak egyes helyeken.
Amivel kapcsolatban még nincs ötletem vagy elég információm:
  • Solymár állomás külseje, ami alapján valósabbá tehetném azt az állomást is.
  • Emelkedők és lejtők elhelyezkedése és magassága a pilisi hegyvonulatokban a Szabadságliget-Piliscsaba illetve Budapest-Nyugati pályaudvar - Budapest-Üröm közti szakaszokat kivéve.
Amik pedig csak a nyár végére vagy későbbre várhatók:
  • Állomások közti részek kiobjektumozása házakkal, fákkal, stb-vel.
  • Budapest-Nyugati pályaudvar - Rákosrendező közti rész sínhálózatának nagyobb részének kiépítése, illetve a Ferdinánd híd - Dózsa György út közti rész járműobjektumokkal kiegészítése.
  • Úgy általánosságban az egész vonal valóságosabbá tétele.

Ezek a tervek a pálya jövőjével kapcsolatban, aki az általam nem ismert rész megismertetésében vagy nekem küldött fotókkal kisegít, annak nevét is bele fogom foglalni a pálya ismertető kommentjébe, és azoknak köszönetet fogok nyilvánítani, illetve ha lesz rá lehetőségem, még meg fogom hálálni!

De, visszatérve a jelenhez, a pálya 0.25-ös béta változata A Honlapomról tölthető le, alapszerelvénye pedig természetesen a német Martin Finken által BVE-hez is elkészített Siemens Desiro BR642 motorvonat, ami pedig a BVE Klub főoldaláról tölthető le.
Megjegyzés küldése